2016-06-10 13:31:53• hírek • Szatmár.ro

Az előkészítősöknek gyűjtöttek új bútorzatra a szülői bálon

Remek hangulatban zajlanak a Kölcsey Napok - a testvériskola diákjai is részt vesznek a rendezvényeken.

A Kölcsey Napok csütörtöki napján a testvéri kapcsolat és a közösségi összefogás állt a rendezvények középpontjában. A Kölcsey Ferenc Főgimnázium vendége a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium volt. A testvéri kapcsolatról szóló szerződést éppen 20 évvel ezelőtt írták alá, ennek jegyében pedig  több közös programra is sor került. Barátságos labdarúgó mérkőzést játszottak a diákok, melynek eredménye 2-2 lett, később pedig fotókiállítás nyílt a két, Kölcseyről elnevezett oktatási intézmény mindennapjaiból.

A nap folyamán volt még műveltségi vetélkedő, angol nyelvű vetélkedő és Szatmárnémeti világháborús bombázását felelevenítő színdarabot is előadtak a házigazda gimnázium diákszínjátszói.

18 órától kezdődött a diákgála, amelyen az iskola diáksága mutatta meg újra tehetségét. Voltak egyéni és csoportos, sőt, osztályprodukciók is. A diákok énekeltek, táncoltak, szavaltak és számos hangszert megszólaltattak, úgyhogy igen színes volt a gála programja. Ezzel párhuzamosan a Rubik kocka kirakásában versenyeztek a gyerekek.

19 órától pedig következett a szülők számára szervezett jótékonysági batyus-bál, amelyen az A-band zenekar szolgáltatta a talpalávalót. A szabadtéri bál, illetve a tombola-játék során gyűlt összegből az újabb előkészítő-osztály számára vásárolnak majd iskolai bútorzatot.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: