2008-10-24 16:31:14• hírek • Parajdi Andrea

Nem találtak hiányosságot

A Regionális Stratégiai Elbíráló Bizottság pénteki ülésén nem talált hiányosságokat az Erdődi vár és a Károlyi Kastély felújítását célzó projektben.

Pénteken Tasnádon ülésezett a huszonnégy főből álló Regionális Stratégiai Elbíráló Bizottság. A gyűlés keretében egy Szatmár megyei projekt is megbeszélésre került, amely várhatóan az Erdődi vár és a Károlyi Kastély renoválást eredményezi. Az elbíráló bizottság jóváhagyta a dokumentumot, mivel azokban semmilyen hiányosságot nem talált.

A projekt ezt követően felkerül a Fejlesztési, Középítkezési és Lakásügyi Minisztériumhoz, a Regionális Operatív Program Irányító Hatóságához, ahol majd létrejöhet a finanszírozási szerződés, amennyiben az ottani áttekintéskor sem észlelnek problémákat.

-A finanszírozási szerződés megkötése a projekt elfogadásának utolsó állomása, ha ez megvan akkor jöhet a licitre bocsájtás és a kivitelezés. Mindenképpen örvendetes tény, hogy sikeresen halad a projekt, s ha továbbra sem lesznek akadályok, akkor jövő év közepén elkezdődhetnek a munkálatok -tájékoztatott Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Tanács Területfejlesztési Igazgatóságának vezetője.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: