2009-01-22 14:44:39• hírek • Szatmár.ro

Az előfinanszírozás küszöbén

Az Erdődi vár és a Károlyi Kastély felújítását célzó projekt kapcsán érkeztek Szatmár megyébe a Fejlesztésügyi Minisztérium munkatársai. Két napos látogatásuk során a finanszírozásra benyújtott pályázatban leírtakat ellenőrzik.

Csütörtökön érkeztek Szatmár megyébe a Fejlesztésügyi Minisztérium munkatársai, akik elsőként Erdődön majd Nagykárolyban tartanak helyszíni szemlét.

Ellenőrzik, hogy a pályázat leírásai, annak különböző dokumentumai fedik-e a valóságot, illetve, hogy rendelkezik-e minden szükséges engedéllyel a két önkormányzat. -Tudomásunk szerint nem találhatnak kivetnivalót a pályázatban. A két önkormányzat, a Szatmár Megyei Tanács segítségével nagyszerűen haladt a projekt elkészítésével. Munkájuk mindenképpen példaértékűnek számít - nyilatkozta Pataki Csaba, a Megyei Tanács Területfejlesztési Igazgatóságának vezetője.

Amennyiben a minisztérium delegációja az adatok összevetése során rendben talál mindent, pár napon belül aláírhatják az előfinanszírozási szerződést. A szerződés megkötésének napjától számítva pontosan három év áll az erdődi és a nagykárolyi önkormányzatok rendelkezésére, hogy megvalósítsák a pályázatban foglaltakat. Ellenkező esetben minden felhasznált pénzösszeget vissza kell fizetni.

Az Erdődi vár és a Károlyi Kastély felújítását célzó projekt kapcsán érkeztek Szatmár megyébe a Fejlesztésügyi Minisztérium munkatársai.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: