2015-08-27 16:47:06• hírek • Szatmár.ro

Egy lezuhanó lámpabura vetett véget a városi tanácsülésnek

Deus ex machina: lámpabura zuhant a tanácsosok asztalára, amikor az Ortodox Líceum ügyéről vitáztak.

Szerencsére személyi sérülés nem történt, viszont meglehetősen megijedtek a tanácsülés résztvevői, amikor a polgármesteri hivatal gyűléstermének egyik lámpaburája vita közben a tanácsosok asztalára zuhant és ripityára tört. Az egyebek pontnál tartott a gyűlés, amikor Radu Roca alpolgármester az RMDSZ frakcióval vitázott, ugyanis azok nem szavazták meg, hogy a piaci áron alul értékesítsen a polgármesteri hivatal egy földterületet a Digului utcában, illetve mert tartózkodásuk miatt elbukott a határozat, miszerint a Nicolae Steinhart Ortodox Teológiai Líceum egy része az egykori Unio iskola egyik épületébe költözzön. Az RMDSZ szerint a határozat nem volt megfelelően előkészítve, emiatt tartózkodtak.

Az ortodox líceum ügyét tárgyalták éppen, amikor a plafonról az egyik lámpabura a tanácsosi asztalra zuhant, éppen Marcela Papici elé. Szerencsére sem a zuhanás, sem pedig a szétrepülő üvegszilánkok miatt nem sérült meg senki.

"Ez isten volt" - mondta kicsit rémülten, de mosolyogva Papici magyarul, ultalva arra, hogy ez egy jel volt, hogy meg kellett volna szavazni a felekezeti líceumot érintő határozatot.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: