2013-10-23 10:54:36• hírek • Kocsis Zoltán

Éjszakai hibaelhárítás Szatmárnémetiben

Éjszakai hibajavítás zajlik a napokban Szatmárnémetiben. A polgármesteri hivatal közleménye szerint a következő napokban több útszakaszon végeznek majd kátyúzási munkálatokat éjszaka és az Apaserv is ezen napszakban igyekszik megoldani egy régebbi problémát.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint keddről szerdára virradó éjszaka Dorel Coica polgármester és Dan Babut városmenedzser személyesen ellenőrizték, miként halad a munka a Decebal hídon. Itt az éjszaka leple alatt, kihasználva, hogy ilyenkor jóval kisebb a forgalom, mint nappal, betömték a kátyúkat, konszolidálták a dilatációs réseket és felmarták azokat a részeket, ahol a teherforgalom miatt - főleg nyáron - felgyűrődött az aszfalt.

Az önkormányzat ígérete szerint a javítási munkálatok a következő napokban is folytatódni fognak. A városvezetés célkeresztjében található a Golescu híd, a Károlyi út, a Szatmárzsadányi (Closca) út illetve a Szatmár Megyei Kórház Sürgősségi Osztálya előtti útszakasz. Megjegyzendő, hogy a Károlyi úton a Brandusa utca sarka és az éppen átalakulóban lévő (tulajdonost cserélő) hipermarket közötti szakaszt kívánják kozmetikázni - azt, amely 2012 tavaszán kimaradt a felújítási munkálatok alól, idén pedig már maradt rá pénz.

Nem csak a polgármesteri hivatal, hanem az Apaserv is tervez javítási munkálatokat ezen a héten. Ennek következtében csütörtök este 22.00 és péntek hajnali 04.00 órák között várhatóan több háztartás marad vízellátás nélkül a Batizi úton és környékén. A vízszolgáltató szakemberei egy korábbi meghibásodást szeretnének elhárítani. Felhívják a lakosság figyelmét, hogy a szolgáltatás újraindítását követően koszos lehet a víz, ám a problémát igyekeznek majd minél hamarabb megoldani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: