2014-11-28 03:09:55• hírek • Blikk.hu

Az éhező Bagi Iván ételek illatával próbált jóllakni

Elképesztő dolgokat élt át Bagi Iván. A komikus a közönség felé mosolyog, de a múltja sötét titkokat rejt.

„Apám azt szerette volna, ha anyám elvetet. Úgy tudta, hogy anyám védekezik, és nem tartotta korrektnek, hogy behúzta őt a csőbe" - írja Bagi Iván nemrég megjelent önéletrajzi könyvében. Azt eddig is sejtettük, hogy a humoristának szörnyű gyerekkora volt, de a könyvben mások mellett olyan titkokra is fény derül, amiről Iván eddig inkább hallgatott.

Fóton a gyermekotthonban lakott, ahol nemcsak társait, de őt is gyakran megverték. Egy szobában tíz-tizenkettő gyerek zsúfolódott össze az emeletes ágyakon, és a kis Ivánt csak akkor vette ki az anyja az intézetből, amikor különböző állami juttatásokra volt szüksége. A humorista gyermekként nagy szegénységben élt, és természetes volt számára, hogy éhezik. Gyakran evett tejbe áztatott kenyeret, de nemegyszer ruhában fürdött, így mosta ki a rajta lévő göncöket. Később Budapest legelegánsabb éttermei előtt álldogált testvérével, mert azt gondolták, már attól jóllaknak, ha csak szippantják a finomságok illatát.

Iván tízéves volt, amikor felbukkant a vér szerinti édesapja, ami nem hozott boldogságot az életébe.

„Eleinte tüneményes és elbűvölő volt velem, ám ennek gyorsan vége szakadt, és onnantól kezdve olyan lett, mint egy utálatos nagyherceg. Úgy viselkedett, mintha ő lenne Jockey Ewing. Láncdohányos volt, meg állandóan ivott. Az elején nagyon kedveltem, de a züllött, lecsúszott élete ­miatt később már megvetettem" - írta Bagi, aki akkor sem hitt apjának, amikor halálos beteg volt.

A cikk itt nem ért véget, olvassa tovább a Blikk.hu portálon, kattintson kérem!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: