2009-07-07 13:12:58• hírek • Gozner Gertrud

Nem adott elsőbbséget a Polo, borult a Logan

Néhány horzsolással megúszta az a fiatal nő, akinek autója kedd délelőtt egy ütközés nyomán megpördült a tengelye körül, és fejre állt a Golescu híd alatt.

Amint a baleset rekonstrukciója során kiderült: egy középkorú férfi vezette Volkswagen Polo márkájú gépkocsi a Retezatului utcán a töltésre merőlegesen, a Transilvania sugárút felé tartott.

Az útkereszteződéshez érve nem adta meg az elsőbbséget a sugárúton az újközpont irányából közeledő fehér színű Dacia Logan-nak, és oldalról nekihajtott.

Az ütközés során a sebesség miatt a Dacia Logan megpördült a tengelye körül, kitörtek az ablakai, majd fejre állva megállt az út közepén.

A Dacia sofőrje, egy fiatal nő, szerencsésen megúszta a balesetet néhány horzsolással. A helyszínre legelőször a mentők érkeztek ki, ellátták a nő felszínes sebeit, és felajánlották, hogy beszállítják további kivizsgálásra. A fiatal nő a kiérkező rendőröknek is azt nyilatkozta, hogy jól van, nincs szüksége orvosi ellátásra.

A rendőrség munkatársai mindkét sofőrnél megmérték a helyszínen, hogy fogyasztottak-e alkoholt. Miután eltávolították a roncsot az út közepéről, körülbelül fél óra múlva ismét visszaállt a rendes forgalom a Transilvania sugárúton.


Képgaléria:


Videó:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: