2012-06-17 07:07:15• hírek • Póti Orsolya

Az egészséges táplálkozásról a Baba-mama Klubban

Az egészséges táplálkozásról hallhatnak előadást június 19-éna helyi baba-mama klub tagjai. A találkozón résztvevők megtudhatják miért is kulcsfontosságú a család szerepe az egészséges életmód kialakításában.

Több mint három éve várja a szatmárnémeti Baba-mama Klub mindazokat a kisgyermekes anyukákat, akik kellemes környezetben kötetlenül beszélgetnek az éppen felmerülő problémákról, és szakemberek segítségével keresik a választ a terhességet, a szülést és a gyermeknevelést érintő legfontosabb kérdésekre.

Június 19-én a klubban újabb találkozóra kerül sor, melynek témája az egészséges táplálkozás a családban. A rendezvény keretében az Energy Cardio Club edzője tart előadást román nyelven.

Sokak számára ismert tény, hogy az egészséges táplálkozás a családban kezdődik. A rohanó életvitel mellett, fontos megtanítanunk szeretteinket a helyes táplálkozásra, felhívni a figyelmet a reggelik fontosságára, a könnyű vacsorára és az édességek mértékletes fogyasztására.

Ebben nyújt segítséget a klub következő találkozója, melynek helyszíne az Evangélikus-Lutheránus parókia (Wolfenbüttel utca 36. szám), kezdési időpontja pedig 16 óra. A baba-mama klubban általában mondókázás és éneklés is zajlik, valamint lehetőség nyílik babahordozó eszközök kipróbálására, kölcsönzésére. A szervezők szeretettel várnak minden várandóst, kisbabás szülőt, kisbabával együtt!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: