2010-12-20 11:35:29• hírek • (x)

Az egészséges, hófehér fogak szülőhelye

A Kálvin téri rendelőjükből új fogorvosi rendelőbe költözött idősebb és ifjabb dr. Telegdy József. A két fogász hétfőn, december 20-án nyitotta meg vadonatúj, elegáns és modern felszereltségű rendelőjét a Mileniului utcában, ahol változatlan áron, teljes körű fogászati ellátást nyújtanak, a tömésektől a fogékszer felhelyezésén át egészen a megyében egyedülállónak számító fogfehérítésig.

Az ember már általában igen ifjú korában megtapasztalja, hogy mennyi fájdalmat és bosszúságot jelent egy-egy szuvas fog. A fogak ápolása ugyanis nem csak esztétikai fontos, bár egy mosollyal akaratlanul is megmutatjuk, mennyire figyelünk fogaink egészségére és tisztaságára. A fogak rendszeres mosása, ápolása és fogorvos általi rendszeres ellenőrzése hasogató, lüktető fájdalomtól és átvirrasztott éjszakáktól kímél meg.

Idősebb és ifjabb Dr. Telegdy József rendelője már évek óta áll azon személyek rendelkezésére, akik fontosnak tartják fogaik egészségét, vagy éppen az elhanyagoltság miatt fájdalom kínozza őket. Ráadásul december 20-tól egy vadonatúj, modern felszereltségű kabinetben várják a pácienseket.



A megnyitás napján látogattunk el a Mileniului utcában, a Szatmár Megyei börtönnel szemben állva jobbról a harmadik ház földszintjén található. Az elegánsan berendezett várószobába lépéskor már kiderül, a két fogorvos igen nagy figyelmet szentel a higiéniának, hiszen minden érkező műanyag védőpapucsot kap belépéskor.

Az ízlésesen berendezett váróból nyílik a két fogászati rendelő, melyekben új, modern felszerelésekkel végzik el a beavatkozások széles körét. A 21. század technológiájának vívmányait felsorakoztató rendelőkben például a fogorvosi székre szerelt monitoron a páciens akár beavatkozás közben is figyelheti a miniatűr kamera képét, amely megmutatja, mit is dolgozik a szakember.


Modern felszerelésekkel gyógyítanak


Az itt elvégezhető beavatkozások sokszínűek, a két fogorvos az eddigiekhez képest változatlan, elérhető áron végez foghúzást, tömést, fogkő-eltávolítást, végleges és kivehető fogpótlást, fogékszer felhelyezést. Ez a rendelő az egyike Szatmárnémeti azon kevés fogászati rendelőinek, ahol gyerekekkel is foglalkoznak.

A Mileniului utcai rendelő a megyében az egyetlen, ahol egy egyedülálló, modern eljárással végeznek fogfehérítést. A Beyond elnevezésű géppel rövid idő alatt hosszantartó fehérséget varázsolnak a fogaknak, fájdalommentesen.

A hétfőn megnyílt fogászati rendelő minden hétköznap 9 és 12, illetve 14 és 18 óra között várja a pácienseket a Mileniului utca 10 szám alatt. A szolgáltatásokkal kapcsolatos információkért és bejelentkezésért hívja a 0745-613-949-es vagy a 0361-804-303-as telefonszámot.


id. dr. Telegdyi József


ifj. dr. Telegdy József





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: