2007-11-02 19:07:45• hírek • István Löchli

Az egészséges életmódért

 Egészség Expo néven kiállítás nyílik a Szakszervezetek Művelődési Házában.
Újra megrendezésre kerül Szatmárnémetiben az „Egészség Expo” néven meghirdetett kiállítás, melyen számtalan életmódtanáccsal látják el a közönséget.
 
Legutóbb ilyen jellegű kiállításra 2000-ben került sor, de amennyiben sikere lesz a mostani „Egészség Expo-nak” a szervezők hagyományt szeretnének teremteni, így minden évben meghirdetnék a különleges kiállítást annak érdekében, hogy minél több ember megismerhesse az egészséges életmód adta lehetőségeket. A kiállítás az Egészség, Oktatás és Család Egyesület, az adventista egyház valamint a polgármesteri hivatal szervezésében november 4 és 20 között kerül sor délután négy órai kezdettel. Érdekessége a jelenlegi kiállításnak, hogy teljes mértékben az egyszerű embereknek szól, hangoztatta Székelyhidi Sándor szervező, ugyanis az életmód-tanácsadáson kívül, ingyenes vérnyomás, koleszterin és glicerinmérésre is sor kerül.
 
Ezen kívül egy speciális orvosi teszt kitöltését követően pontos mértékben megállapítható lesz, hogy az érintettnek testtömegéhez viszonyítva milyen állapotban van a szíve. Továbbiakban orvosi előadások, vegetáriánus ételbemutatók, és számos érdekes program várja a látogatókat.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: