2007-11-08 15:08:18• hírek • István Löchli

Az egészséges életmód elérése

 Wellbiz - Meg kell tanítani az embereket arra, hogy egészségesen éljenek.

 A Wellbiz a világon a legdinamikusabban fejlődő sikeres vállalkozás, mely sokéves tapasztalaton alapszik. Az új lehetőségek az új technológia és az internet révén csak nemrég nyíltak meg, de már most sok ember, aki ebben az üzletben dolgozik, megnövelte keresetét, úgy hogy saját maga oszthatta be szabadidejét, otthonülő munkával olyan keresetre tett szert melyen más csak álmodozni tud.

A Wellbiz keretein belül működő wellness tanácsadás révén sok embernek megváltozhatott az élete, ugyanis egészségesebben élni annyit jelent, mint boldogabb lenni, és lényege megtanítani az embereket arra, hogy egészségesebben tudjanak élni. Egy olyan, mindent átfogó szemléletű életmódprogram, amelynek jellemzője az egyéni felelősségtudat és a kiegyensúlyozottság, következménye pedig a fizikai, mentális, lelki és szociális síkon történő általános közérzetjavulás. Itt nem csodaszerekről beszélünk, hiszen a wellness alapja három alapvető dolgon, az egészséges táplálkozáson, a sok víz fogyasztásán és a sportoláson alapszik.

A wellness tanácsadáson belül létezik egy személyre szabott állapotfelmérés, mikor a wellnes tanácsadók különböző egészségügyi tesztek elvégzését követően megállapíthatják az egyén fizikai állapotát. Az ingyenes wellness tanácsadás által mindenki képet kaphat saját egészségi állapotáról, és megismeheti a neki legmegfelelőbb táplálkozási programot. A wellness táplálkozási program egyik fő sajátossága, hogy igény szerinti használatával súlycsökkenés vagy súlynövekedés is elérhető, nem beszélve arról, hogy a szervezet mentesítődik a káros anyagoktól. A különleges táplálékiegészítők nagymértékben hozzájárulnak a szervezet teljes méregtelenítéséhez, ez által az egészségesebb életvitelhez.

Ha ön elszeretné végezni ingyenes állapotfelmérésünket, mely által teljes képet kaphat jelenlegi egészségi állapotáról, illetve tanácsokat szeretne kapni a helyes táplálkozásról, vagy pedig a Wellbiz csapatában szeretne dolgozni, mint wellness tanácsadó, mely egy sikeres vállalkozás kezdete lehet, kérem jelentkezzen az következő email címen ildiko.bsz@gmail.comvagy a 0740136574–es telefonszámon.

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Számtalan különleges termék áll az egészségesebb életmódra vágyók rendelkezésére:

 ShapeWorks, Tápláló Turmix
- Optimális testsúly
- Immun-erősítés
- Vitalizálás
Különleges összetételű, kiváló minőségű turmix-por, mely a sejtjeink számára szükséges alkotóelemeket  a legoptimálisabb összetételben tartalmazza. Összetételénél fogva akár napi két étkezést is helyettesíthetünk vele. 

 ShapeWorks, Multivitamin Komplex
- Optimális testsúly
- Immun-erősítés
- Vitalizálás
A Multivitamin Komplex nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a felnőttek napi étrendje az optimális mennyiségben tartalmazza a tápanyagokat. A stressz, a helytelen táplálkozás és a környezeti ártalmak megfosztják szervezetünket a lényeges tápanyagoktól, így fáradtabbak vagyunk és hajlamosabbak a betegségekre, valamint nehezebb megszabadulni felesleges kilóinktól.  

 ShapeWorks, Személyre szabott fehérjekoncentrátum
- Optimális testsúly
- Immun-erősítés
- Izomtömeg-növelés
- Vitalizálás
A személyre szabott fehérjekoncentrátummal megnövelhetjük fehérjefogyasztásunkat, miközben a felesleges zsírokat elkerülhetjük. A napi étrendünkben szereplő és fehérjében gazdag ételek, mint például a sajt, hús vagy dió, sajnos nemkívánatos zsírt és magas kalóriamennyiséget tartalmaznak.
 
 ShapeWorks, Zabrost Tabletta
- Optimális testsúly
Táplálkozási szakértők 25-35 g vagy több ballasztanyag fogyasztását javasolják naponta. Átalagos bevitelünk azonban csupán csak 12-15 g körül szokott lenni! A ShapeWorks Zabrost Tabletta kitűnő kombinációja a zabrostnak, valamint különböző gyógynövénynek, közöttük a kamillának és narancsvirágnak, az édesköménynek, a petrezselyemnek és a mentának. Ezek együtt támogatják az anyagcserét.

 A ShapeWorks Fehérjeszeletek
- feleannyi kalóriát - háromszor annyi fehérjét (10g)
- harmadannyi szénhidrátot
- negyedannyi zsírt tartalmaznak.
Ha korlátozzuk a szénhidrát-bevitelt, a szervezet más energia-források után néz. Ebben az esetben a szervezet a zsírraktárakat használja forrásként. 

 ShapeWorks Pirított szójabab
- Optimális testsúly
A pirított szójabab kiválóan alkalmas arra, hogy kielégítse valamilyen sós, ropogós és ízletes rágcsálnivaló utáni vágyakozásunkat. A szójababokat zsír nélkül pirítják, és egyedi recept szerint ízesítik, melyben 43 %-kal kevesebb nátrium van, mint a hagyományos asztali sóban.

 Aloe Max
Az Aloe gyógynövény a bélrendszer egészségére igen jó hatást gyakorol. Segíti a test természetes öntisztulását és az emésztést. Megnyugtatja az emésztőrendszert. Magas a kalcium és magnéziumtartalma, továbbá kitűnő A-vitamin forrásként is szolgál. Jelentős segítség nyújthat a:
- Méregtelenítés
- Immun-erősítés területén.

 Instant koffeintartalmú frissítő italpor tea kivonattal
- Vitalizálás
- Méregtelenítés
Frissítő hatása egyrészt aromaanyagainak, és a benne lévő öt különleges gyógynövénynek köszönhető. A Herbalife Instant teakeverék zöld és fekete tealevelet tartalmaz, valamint különleges illatot, aromát adó gyógynövényeket: mályvát, kardamont és hibiszkuszt. A keverék koffeintartalma csökkenti a fáradságérzetet, természetes serkentő hatású. 

 Guarana tabletta
- Vitalizálás
A guarana - amely egy dél-Amrikai kúszönövény - kivonata kiváló minőségű élénkítőszer. Az amazóniai indiánok már régóta használják, hogy javítsák a testi és szellemi állóképességüket. A hatóanyag 0,4 % koffeint is tartalmaz, természetes formában. A guarana serkenti, fokozza a szellemi és testi erőnlétet, fokozza a szellemi frissességet (erős kávék helyett). Energiát ad, csökkenti a fáradság érzetet, ezáltal megnyújtható az aktív munkával töltött időtartam. Hatása nem drasztikus és több órán át tartó. Segíti a koncentrálókészséget. 

 VegetACE
- Immun-erősítés
A helytelen táplálkozás, a környezetszennyezés, a dohányzás és a stressz nagyobb mennyiségű szabadgyök termelését idézi elő. Amennyiben Ön nem kiegyensúlyozott étrendet folytat vagy diétázik, előfordulhat, hogy szervezete nem megfelelő mennyiségű antioxidánst állít elő a szabadgyökök semlegesítéséhez. A szabadgyökök beépülése a sejtek idő előtti elöregedéséhez vezethet.

 Herbalifeline
- Szív- és érrendszer
- Immun-erősítés
Az Omega-3 zsírsavat tartalmazó egyedülálló étrendkiegészítő segítségével Ön is részesülhet a tenger gyümölcseinek előnyeiből. Támogatja a szív és az érrendszer természetes működését és segít megőrizni az izületek rugalmasságát.

 Nutrition Active
- Immunerősítés
- Vitalizálás
Az egyedülálló összetételű étrend-kiegészítő elősegíti a tápanyagok felszívódását és felhasználását. Erősíti az immunrendszert és hozzájárul a jó közérzet kialakításához. 

 Thermo Complete
- Optimális testsúly
- Vitalizálás
A Thermo Complete segíti Önt abban, hogy fenntartsa ideális testsúlyát és növelje energia-szintjét. Ez a tudományos alapokon kifejlesztett, növényi összetevőket tartalmazó termék hozzájárul ahhoz, hogy alakját megőrizze.

(X) 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: