2012-10-09 12:00:35• hírek • itCafe.hu

A Windows 8-cal együtt indulhat az Xbox Music

Lapértesülések szerint a Microsoft a nagy napra időzíti megújuló zeneszolgáltatásának startját is.

A vállalat terveit ismerő forrásokra hivatkozva több szaklap is azt írja, hogy a Microsoft a Windows 8 kiskereskedelmi premierjével egy időben, október 26-án indítja el megújult - az egykori Zune Music Marketplace helyébe lépő - zeneszolgáltatását. A The Verge híradása szerint az Xbox Music fizetős, várhatóan 9,99 dolláros havi előfizetési díjért igénybe vehető, illetve a reklámok megjelenéséért cserébe ingyenes streamet is kínál majd.

Azt a Microsoft már júniusban bejelentette, hogy a mérsékelten sikeres Zune szolgáltatást - és az azt viselő termékek java részét - kidobja, és helyébe a játékkonzolja népszerűségére való tekintettel az Xbox Music márkanevet vezeti be. A vállalat azonban akkor nem árult el részleteket, így a zeneszolgáltatás startjának várható dátumát sem.

Természetesen most sem erősítették meg az október 26-i indulás tervét. A sajtónak küldött válaszában a cég csupán annyit írt: a Windows 8-on, Xbox 360-on és Windows Phone 8 alapú telefonokon működő Xbox Music új élményekkel gazdagítja majd a zenehallgatást, -megosztást és a számok felfedezését.

A cikk folytatása az itCafe.hu oldalon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: