2017-01-25 15:11:24• hírek • Szatmár.ro

Az eddigi legnagyobb esküvői kiállítást tarják február elején

Február 3-5-én tartják a Rex Piac csarnokában a VIII. Wedding Expo és Bridal Showt.

Új helyszínen, minden eddiginél nagyobb kiállítási területen tartja a Show Time Entertainment Factory az idei, immár nyolcadik alkalommal megszervezett esküvői kiállítását. Az esemény a rendezvény- és esküvőszervező cégeknek, valamint szolgáltatóknak ad lehetőséget a bemutatkozásra igényes keretek között, egy profi csapat által megszervezett kiállításon. Ráadásul idén a Szatmár megyeiek mellett Szilágy, Bihar, Máramaros és Kolozs megyéből is érkeznek kiállítók, sőt, egy bukaresti vállalkozás is bemutatkozik majd. Emellett magyarországi kiállítók is jelezték részvételüket, így valószínűleg a régió legnagyobb választéka várja majd az életük nagy napjára készülőket.

A Wedding EXPO & Bridal SHOW 2017 Esküvői Kiállitás és Vásár tematikái: éttermek és esküvői sátrak, menyasszonyi ruhák és kiegészítők, vőlegényi ruhák, estélyi ruhák, eljegyzési- és karikagyűrűk, dekorációk, meghívók, léggömbök, menyasszonyi csokor és virág díszek, fodrászat, kozmetika, smink, zenészek és zenekarok, fénytechnika és hangosítás, cukrászok, fotó-videó, limuzinok és hintók, utazási irodák, tánciskolák, ajándékboltok és egyéb, kapcsolódó szolgáltatások.

A kiállítás mindhárom napján különböző bemutatók és programok várják a látogatókat és színesítik rendezvényt.

Lesznek menyasszonyi ruha bemutatók, fodrász, smink és manikűr bemutatók valamint táncbemutatók. Minden nap koncertek is várják a résztvevőket, pénteken este például az XXL Band mutatkozik majd be. Később román és magyar lagzis zenekarok és lemezlovasok is bemutatkoznak majd a színpadon.

Lesz továbbá tortakóstolás, mixer-show és tombola is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: