2020-01-10 17:13:05• hírek • Szatmár.ro

Az eddigi leghosszabb etapon az eddigi legtöbb homok várta a versenyzőket

Hatodik futamához érkezett pénteken a 2020-az Dakar-rali. Ha’il és Riyadh között 830 kilométer homokos és homokdűnés útvonal várt a versenyzőkre, amiből 478 kilométer volt mért szakasz. Ez volt az idei verseny első felének leghosszabb speciális szakasza.
 

A hatodik etapot Gyenes Emánuel a 34. helyen fejezte be, 5 óra 32 perc és 28 másodperces ideje Maraton kategóriában hatodik helyet jelent, a Malle Moto kategóriában pedig másodikat. A Mani számára igazán fontos kategóriában a francia Benjamin Melot teljesített jobban nála, 13 perccel és 42 másodperccel.
 

Természetesen nincs egyelőre veszélyben az Autonet Motorcycle Team versenyzőjének első helye Malle Moto kategóriában. A második helyen álló Florent Vayssade 1 óra, 1 perc és 49 másodperccel van lemaradva Manitól.
 

Maraton kategóriában Gyenes a 9. helyen áll, de a lista meglehetősen szoros, a 7. helytől például 5 perc választja el. Az összetett pontlistán Mani újabb lépéseket tett előre: a pénteki futamot követően már a 35. helyen áll.
 

Szombaton pihenőnap következik, a verseny január 12-én folytatódik 195 kilométer összekötő és 546 kilométer mért szakasszal Riyadh és Wadi Al Dawasir között – újra sok homokkal és dűnével.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: