2012-05-16 09:13:54• hírek • Blikk.hu

Az eddigi legdrágább Die Hard-rész készül

z eddigi legdrágább, legveszélyesebb és legszínvonalasabb Die Hard-rész készül nálunk - tudta meg a Blikk a forgatás egyik vezetőjétől. Az alkotók a korábbi részek minden eddigi számadatát túl akarják szárnyalni a Die Hard - Drágább, mint az élettel, amelybe a producerek is többet fektettek, mint valaha.

Az előző rész, a Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed 110 millió dollárból készült, és 383,5 millió dollárt hozott a készítőknek öt éve. Az idei forgatás teljes költségvetését még nem lehet tudni, de várhatóan ennél jóval magasabb lesz. Hacsak abból indulunk ki, hogy a főszereplője, a John McClane-t megformáló Bruce Willis (57) 25 millió dollárt kapott érte. Filmes információk szerint azonban a most forgó részt csak szupergázsiért vállalta Willis, azaz közel a duplájáért.

A budapesti statiszták is kiemelt fizetést kapnak, vetkőzésért már napi 60 ezer forint is jár, de a több száz többi statiszta sem jár rosszul, van, akinek több százezret is kifizetnek. A Moszkvában játszódó akciófilmet négy gyártó cég készíti 500 fős stábbal, amelyek olyan hollywoodi filmekben bizonyítottak már korábban, mint az X-Men, a Halálos iramban, a Terminátor vagy az Avatar. A készítőknek mindezek ellenére is rengeteg problémával kell megküzdeniük, amelyek többségével csak itthon találkoznak. Sokba kerül a terület bérlése is, a három hónapos forgatás alatt szerény számításokkal is legalább 800 millió forintot fizetnek érte.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: