2013-02-04 18:00:17• hírek • (x)

Az autowebshop.ro vigyáz a vásárlóira

Vásárolj a kedvelt webáruházból és 90 napra szóló A24 Assistance szolgáltatást kapsz ajándékba!

Az ország bármelyik szegletében ismerősen csenghet az autósok számára az autowebshop.ro internetes bolt neve, hiszen az általa forgalmazott termékek Románia szinte minden településén elégedett ügyfelek birtokában vannak. A kereskedés legújabb akciója pedig segít abban, hogy az ország bármelyik pontján nyugodtan autózhassunk, mert ha baj ér, segítséget kapunk.

Mert legyen bármilyen tapasztalt is egy autós, a különböző meghibásodásokat nem lehet előre látni, és ezek általában akkor jelentkeznek, amikor egyik barát sem tud a segítségünkre sietni.

Az autowebshop.ro vásárlói közül azok, akik Thüle vagy Modula tetőboxokat, tetőcsomagtartó-rendszereket illetve négy darab prémium márkájú autógumit (pl. Yokohama, Pirelli, Bridgestone, Continental, Michelin) vásárolnak, az A24 Assistance segélyszolgálat 90 napos szolgáltatását kapják ajándékba. S hogy mit takar ez a szolgáltatás?

Ha baj van a járművel, az A24-es sárga angyalok máris repülnek, hogy segítségére legyenek a gondokkal küszködő autósnak. Az egyszerűbb problémákat természetesen a helyszínen meg is oldják, legyen az gumidefekt, lemerült akkumulátor, meghibásodott elektronika vagy éppen az utastérbe zárt slusszkulcs. Lehet rájuk számítani akkor is, ha benzin nélkül maradtunk: csak egy telefon, és már érkezik is az utánpótlás. Ha pedig komolyabb gond van az autóval, az A24 emberei bevontatják az autót a legközelebbi partnerszervizbe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: