2019-05-27 09:31:24• hírek • Nagy Tímea

Az autós háttéripar végre előtérbe kerül – így telt a 2019-es Autonet Mobility Show Budapesten

Az Autonet Import Kft. szombaton, Budapesten szervezte meg a 2019-es Autonet Mobility Showt.

A 9:00 órai nyitás előtt már kígyózó sorokban várakoztak a látogatók a Hungexpo Vásárközpont legmodernebb, G pavilonja előtt. A parkolóban 15 busz és több száz személyautó adott tanúbizonyságot az esemény iránti óriási érdeklődésről.

 

Az Autonet Import Kft. partnerei és beszállítói technikai újdonságokkal, korszerű műszaki ismeretekkel készültek a vendégeknek, akik 80 standnál interaktív bemutatók során ismerkedtek meg a termékekkel és a szolgáltatásokkal. Százak ültek be az elméleti és a gyakorlati előadásokra, illetve a mini tréningekre, s a prezentációk értékes infókkal szolgáltak az autós háttéripar technológiai innovációiban érdekeltek számára. A kiállítóknak és a szemlélődőknek egyformán kiváló alkalom ez arra, hogy közvetlenül a szakértőktől szerezzenek tudomást az iparági fejleményekről.

 

A Mobility Show családbarát esemény. Míg a munkaügyben érkezők körbejárták a standokat és előadásokon ültek, a kísérők számos gyermek- és felnőtt programon vettek részt. A kisebbek számára ugrálóvárral, kézműves gyermeksarokkal, arcfestéssel és lufihajtogatással kedveskedtek, de versenyautó pilótaként is kipróbálhatták magukat a VR-szimulátoroknak köszönhetően. A nagyobbaknak a szervezőcsapat elhozta a Lords of Gravity akrobatikus kosárlabdacsapatot, a Fricska táncegyüttest és Lui bűvészt, de volt parkour freestyle akrobatika, vízgömb show, valamint a Nachbil pincészet kínálatából összeállított borkóstoló és szépségstand is.

 

Az expó létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen, a növekvő látogatószám is ezt bizonyítja, hiszen idén 10%-kal többen látogattak el a vásárra, mint tavaly. Jelentős igény mutatkozik úgy a partnerek és a beszállítók, mint a vevők részéről is az évenkénti találkozóra. Az Autonet Import Kft. nemzetközi üzleti partnerei véleménye szerint a Mobility Show az elmúlt évek során a németországi műszaki kiállítások szintjére emelkedett. A szervezők víziója is ez: nem a vevőkört vinni a vásárra, hanem az expót elhozni a vevők számára. Mindezt professzionális szinten – minőségben és tartalomban egyaránt.

 

A széles körű piaci ismeret, a lehetőségek számbavétele és a kapcsolati tőke a jó szakember három ismérve. Az Autonet Mobility Show pontosan ezt kínálta a közönségnek, s mindeközben több mint 3000 ember érezte jól magát a budapesti, nagyszabású gépjármű-technikai expón.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: