2012-10-09 16:15:30• hírek • Kocsis Zoltán

Az atlétákat és a sakkozókat jutalmazta Szatmárnémeti vezetősége

Folytatta a kiemelkedő eredményeket elérő sportolók díjazását a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal. A polgármester és Radu Roca alpolgármester kedd délelőtt harminc atlétát, sakkozót valamint edzőit jutalmazta egy érdemdiplomával és egy-egy 500 lej értékű vásárlási utalvánnyal.

Az ünnepségen részt vett Radu Catalin Chirila nemzetközi sakkbíró, a Román Sakkszövetség metodistája is. Ő kiemelte Szatmárnémeti közel fél évszázados sakktradícióját és külön kiemelte Páll Zoltán edzői munkáját valamint Ardelean Catalin tehetségét és edzői tevékenységét.

Jutalomban részesült tizenkét sakkozó, közülük nyolcan - Doros Radu Marian, Stanciu Alexandru Ovidiu, Hajbók Róbert, Geiger Alex Emanuel, Moldovan Rares, Lázin Róbert Tamás, Florian Nilas Tiago, Ilonczai Levente Dávid - az UNIO, négyen - Varhanioschi Larisa, Varhanioschi Denisa, Stefanescu Daria Maria, Jakab Kincső - pedig a Sportlíceum sportolói. Kitüntetést kapott a két edző: Páll Zoltán (UNIO) és Catalin George Ardelean (Sportlíceum) is.

Az atléták közül jutalmazták Fischer Márk diszkoszvetőt, Farcas Cosmin gerelyhajítót, Pop Cristinát, Oros Casian hétpróbázót, Pirui Eduard gerelyhajítót, Muresan Costica hétpróbázót, Cont Vasilét, Kádár Andrást, Batfalschi Lorenát (valamennyien a Sportlíceum sportolói) valamint edzőiket, Glodean Mariust, Achim Radut, Macarie Horeát, Pop Emilt, Fülöp Györgyöt.

Jutalmat kapott továbbá Bota Marco Beniamin gokartozó és edzője, Takács György is.

A vívók, a sporttáncosok és a küzdősportot űzők után az atléták és a sakkozók a díjazottak negyedik csoportját alkotják. Mindezen kezdeményezés persze dícséretes, az viszont elgondolkodtató, hogy ezeken az alkalmakon kívül a júliusban megválasztott polgármester nem igen jelenik meg a sajtó és a nyilvánosság előtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: