2005-09-06 15:10:21• hírek • Szatmar.ro

Az árvízkárosultakért szül

Britney szülését megörökítheti a tévé, a pénz a New Orleans-i árvízkárosultaké lesz.

A sztár hosszas hezitálás után úgy döntött a szülését megörökítheti a tévé, a pénz pedig a New Orleans-i árvízkárosultaké. Közben - bár már van jegygyűrűje - a toxikus énekesnő most egy újabbra pályázik, mivel nagyon szereti a különleges gyémántokat.

A pophercegnő úgy határozott, gyermeke októberi világrajöttét megörökítheti a tévé, a Britney és Kevin: Chaotic című valóságshowjuk következő részében, és a bevételt a pár a New Orleans-i árvízkárosultaknak ajánlja fel.

Britney-t elborzasztotta ami New Orleansban történt, mivel ő "egy nagyon jó louisianai kislány", aki imádja szülővárosát, írja a Daily Star Sunday bizalmas forrásra hivatkozva.

Kilenc milliós szülés

Az amerikai tévétársaságok licitháborút folytatnak a szülés közvetítési jogáért, mely összeg a 23 éves slágergyárost ráveheti arra, hogy megossza a nézőkkel ezt a nem mindennapi, intim pillanatot. Van olyan ajánlat is, mely megközelíti a kilencmillió dollárt.

Annak ellenére, hogy a felkérést többször visszautasította a Toxic énekesnője, most megondolhatja magát, mivel az óriási összeg hosszú távon nyújthat segítséget a múlt heti természeti katasztrófa áldozatainak, amely végigsöpört több amerikai államon.

A sztár amúgy nincs oda az ötlettől, hogy felvegyék a szülését, de a felajánlott pénz miatt komolyan elgondolkodott azon, mit lehetne tenni egy ekkora összeggel. Spears mélyen a zsebébe nyúlt, amint ráébredt az események súlyosságára, és szerinte, ha a tévétársaság ezzel akar hozzájárulni az ő adományához, akkor csak tegye. Egyedül amiatt aggódik, hogy a közvetítés izléses legyen, és hogy utána hagyják egy kicsit majd békén.

Kevin gyűrűje nem az igazi

Mindeközben az állapotos énekesnő, aki szeptember tizennyolcadikán ünnepli első házassági évfordulóját, Kevin Federline-nel, kitalálta, hogy nem elégedett jelenlegi gyűrűjével, így úgy döntött beruház egy újra.

"Ez valahogy nem az igazi - mondta a People magazinnak. - Persze szép, meg minden, de akarok egy olyat, ami tényleg különleges. Ez is gyémánt természetesen, de valahogy mindig beakad mindenhová." Hozzátette, hogy régi gyűrűjét egy kissé snassznak találja, és hogy az új természetesen sokkal több ritka gyémánttal lesz kirakva, jobban fog illeni hozzá.

Ez férje számára akár sértő is lehet, hiszen Mr. Britney Spears idén tavasszal meglepte nejét egy gyémánttal, ahelyett az eljegyzési gyűrű helyett, amit az énekesnő tavaly - miután férjül kérte Federline-t - maga kellett kiválasszon és megvásároljon a nagy alkalomra, mert a férfi nem állt túl jól anyagilag.

A pár egy barátja szerint ez egy nagyon szép gesztus volt Federline-tól: "Kevintől gyűrűt kapni nagyon nagy dolog. Ő egy igazi kemény pasi, úgyhogy egy ilyen ajándék jelképes értéke is óriási. A gyűrű csodaszép, és Britney nagyon boldog és izgatott volt, hogy megkaphatta" - írta az Ananova annak idején.

A lecserélt ékszer egy Cynthia Wolff tervezte platinagyűrű volt, amelybe egy kerek, 5 és fél karátos gyémántot foglaltak. A barát szerint Federline azért vette feleségének, mert "végre szerette volna, ha tőle kap egy gyémántgyűrűt".

2007-ben új album

A fiatal sztárnak amúgy esze ágában sincs feladni karrierjét, az októberi szülést követően máris stúdióba akar vonulni, hiszen új albumát 2007-re tervezi. Ennek, legnagyobb riválisa, Christina Aguilera persze egyáltalán nem örül, és megint azon rosszmájúskodik, hogy Britney elhízott, mintha nem tudná, hogy a szülés ezzel jár.

Velvet 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: