2009-11-01 14:42:41• hírek • Parajdi Andrea

Az árvákért buliztak a jótékony "rémségek"

Több százan buliztak szombat este az Eagle Bikers Baráti kör által szervezett jótékonysági Halloween partyn, amelynek során 1250 lejt sikerült az öt lejes belépőjegyekből összegyűjteni a Diana Árvaház gyerekeinek.

Ahogyan az ismert a Motoros Sas Baráti Kör szívén viseli a Szatmárnémeti Diana Árvaház 26 gyerekének sorsát. Májusban játékokkal lepték meg a kicsiket, most pedig arra gyűjtenek, hogy mikuláscsomagokat vásárolhassanak nekik. Decemberig folyamatosan fogadják az adományozók felajánlásait, azonban, hogy a gyűjtőakció minél hatékonyabb legyen egy Halloween partyt is megszerveztek.

Október 31-én, szombat este a Club Infinity-ben több száz rémség bulizott együtt, így az öt lejes belépőjegyből 1250 lejt sikerült gyűjteniük a szervezőknek - tudtuk meg Béres Zoltántól, a Motoros Sas Baráti Kör elnökétől, aki szerint a vártnál sokkal jobban sikerült az első hallásra furcsának tűnő jótékonysági Halloween party.

"Ez az összeg kizárólag a belépőkből gyűlt össze, azonban a Viking Motoros Club és egy zilahi klub is támogatott bennünket, hogy mikuláskor megajándékozhassuk az árva gyerekeket"- mondta a szervező.

A Halloween party résztvevői nem szabtak határt a fantáziájuknak, kreativitásukért természetesen a nekik járó jutalmat is bezsebelhették az est folyamán. A kiváló hangulatért nem csupán a különös jelmezeknek jár a köszönet, ugyanis éjfélkor stílszerűen a motorok is felbőgtek.

Bulifotók:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: