2008-05-06 19:01:01• hírek • Anna Szelényi

A barátság fekete arca

A barátság nem egy rossz dolog. De vigyázz arra, hogy a baráti körödbe ne kerüljenek olyan „barátok”, amelyek nem azok, aminek látszanak!

A kétszínű barátnő

Ő az a barátnő, aki bár tudja, hogy fogyókúrázol, gondoskodik róla, hogy mindig legyen nála egy csokoládé, vagy valami édesség, amelyet pofátlanul majszolhasson.

Hogy egy kicsit elvedd a kedvét a rosszalkodástól, bevetheted a következő praktikát: „Ismered Sanyit? Az a felettünk levő aranyos szomszéd… a tegnap megkérdezte tőlem, hogy vajon terhes vagy? Úgy tűnt neki, mintha kicsit megkerekedtél volna. .. Én mondtam neki, hogy biztos az napi rendszeresességgel fogyasztatott édességek teszik.

Az irigy barátnő

Mindig kritizál, megaláz és azt se tudja, hogyan tegyen keresztbe. Ami ennél is rosszabb, hogy mindig beleszól minden kapcsolatodba. Ha pedig kérdőre vonod, könnyes szemmel magyarázkodik, hogy ő csak a javadat akarta.

Ha nem tudod szép szóval rávenni, hogy ne avatkozzon az életedbe, mert egyedül is képes vagy irányítani azt, akkor jobban teszed, ha eltávolodsz tőle. Ugyanakkor jobb, ha tudtára adod, hogy nem fogtok olyan gyakran találkozni, mivel tiszteletlenül viselkedik veled szemben.

A számító barátnő

Segítettél neki átvészelni egy problémát és azóta mindig rád bízza azokat a dolgokat, amelyeket nincs kedve elvégezni.

Jobban teszed, ha csak tanácsokat adsz neki, és hagyod, hogy egyedül oldja meg a problémáit. Ne légy annyira nyílt és ne ajánld fel a segítségedet bármilyen helyzetben. Gondolj arra, hogy ha a végtelenségig fel fogod ajánlani a segítségedet, kialakítasz egy beteges függőséget.

A versengő barátnő

Mindent jobban tud nálad, jóhiszeműnek látszik, de akkor vág hátba mikor nem is gondolnád. Pletykál a hátad mögött, mindig meg akar alázni és be akarja bizonyítani, hogy jobb nálad.

Nézd a dolgok jó oldalát: a verseny téged is stimulál, ám ez nem azt jelenti, hogy ezt kell keresned a barátokkal való kapcsolatodban. A legjobb módja a helyzet karbantartásának az, ha a saját fegyvereivel válaszolsz.

A domináns barátnő

Sokkal jobbnak tartja magát nálad, minden döntésedet kritizálja, és tűzet okád, ha nem kéred ki a véleményét. Mindig biztos abban, hogy sokkal jobb tanácsot tudott volna adni.

Jobban teszed, ha figyelmen kívül hagyod a replikáit és felajánlod neki, hogy sétáljatok egyet a parkban. Ezen a módon bebizonyítod neki, hogy nem akarsz veszekedni vele a meghozott döntésekért, és nehéz természete ellen is szereted.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: