2016-08-08 17:32:10• hírek • Szatmár.ro

Négy fiatalt ütött el egyszerre egy száguldó autós Avaspatakon

A Nagytarna községhez tartozó Avaspatak (Valea Seaca) település egyik utcájában szörnyű baleset történt vasárnap éjszaka. Egy 19 éves fiatal az autóját vezetve elvesztette uralmát a gépjármű felett és elgázolt egy négytagú társaságot.

Augusztus 7-én 22.51 körül baleset történt Avaspatak településen, a 109M jelzésű megyei úton. Egy 19 éves autós saját személygépkocsiját vezetve a túlzott sebesség miatt egy kanyarban elvesztette uralmát a gépjármű felett. Az autó a menetirány szerinti jobb oldalon egy négy kiskorúból álló csoportba rohant - a gyerekek az úttest szélén állva beszélgettek.

A balesetben három járókelő súlyosan megsérült - ők 14 és 17 év közötti fiatalok. Könnyebb sérülésekkel úszta meg a csoport negyedik tagja, egy 15 éves személy. A mentősök szerint amikor ők a helyszínre érkeztek, akkor a sérültek mindannyian tudatuknál voltak. A sérülteket a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályán látták el.

Az autóvezetőt a rendőrök megfúvatták, mint kiderült, józanon ült a volán mögé. Eljárást indítottak ellene gondatlanságból elkövetett testi sértés ügyében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: