2011-03-24 16:06:43• hírek • Szatmár.ro

Az árengedmény olyan izgató, mint a szex!?

Azzal már többnyire mindenki tisztában van, hogy világviszonylatban a britek a legkülönfélébb, furcsa kutatások és tanulmányok terén az első helyen szerepelnek.

Legutóbbi felmérésük a szexuális izgalom és az árleszállítás közötti összefüggésre mutatott rá. A brit emberek körében végzett felmérés szerint, az üzletek által kínált árleszállításoknak legalább olyan izgató hatásuk van, mint a szexuális izgalomnak.

A Herald Sun által közzétett adatok szerint, az emberi agyban ugyanazok a folyamatok játszódnak le szexuális izgalomkor, mint amikor éppen azzal szembesülünk, hogy egy üzletben jóval kedvezményesebben vásárolhatunk. A londoni Westminster Egyetem kutatócsoportja 50 kísérleti személy bevonásával tanulmányozta a folyamat hátterét. Mint kiderült, erotikus filmek nézésekor és árleszállításos vásárlás esetén az agyban ugyanolyan „izgalmi szint" keletkezett. Azzal azonban egyetérthetünk, hogy a szexuális izgalomnak jóval több jótékony hatása van, mint a vásárlásnak illetve a "vásárlási láznak".

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: