2010-10-26 15:02:17• hírek • Szatmar.ro

Az aranyosmeggyesiek a legjobbak

Egyetlen más klub romániai klub sem szerzett több érmet rádióamatőr-tájfutásban.

Ezüstéremmel zárta a szezont az Aranyosmeggyesi Sky Lark rádióamatőr-tájfutó csapata Targovistében, mégis ők voltak a legjobbak.

A Dambovita megyei városban rendezték idén a sportág utolsó hazai versenyét, amelyen hét csapat között ott voltak a Sky Lark és a Szatmárnémeti Sportklub versenyzői is. A Kujbus József és Oláh Szabolcs vezette különítmény, amely tagjainak a versenyengedélyével a két Szatmár megyei egyesület közösen rendelkezik, nem szerepeltek rosszul, hisz a második helyen végeztek. A versenyen, melyen egy moldovai csapat is részt vett, három kategóriában mérték össze tudásukat a résztvevők: 3,5 MHz sprint, 144 MHz hagyományos és 3,5 Mhz foxoring.

A viadal után megtartották az immár hagyományos Bajnokok Gáláját, ahol kiderült, hogy az aranyosmeggyesieknél idén egyetlen klub sem szerzett több érmet, így ők kaphatták meg a vándorserleget.

A Sky Lark versenyzői a 2010-es szezon összes fontos versenyén egy sor érmet gyűjtöttek be: a kolozsvári egyéni országos bajnokságon 12 arany, 7 ezüst és 2 bronz, a Chișinău-i Balkán-bajnokságon egy arany, 4 ezüst, a plopeni országos csapatbajnokságon pedig 4 arany, 3 ezüst és egy bronz volt az aranyosmeggyesiek termése.


Az Aranyosmeggyesi Sky Lark csapata
Az Aranyosmeggyesi Sky Lark  csapata


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: