2010-01-20 10:04:56• hírek • Gozner Gertrud

Szerelmi bánatból lett öngyilkos

Kedd este háromnegyed tíz körül értesítették a Szatmár Megyei Tűzoltókat, miszerint egy személy a Golescu hídról a Szamosba ugrott.

A tűzoltóság két autóval és egy SMURD rohammentő egységgel szállt ki a helyszínre, ahol a járókelők megerősítették a bejelentést. A keresés azonnal kezdetét vette, a szakemberek gumicsónak segítségével és a helyszín megvilágításával fogtak neki az áldozat megtalálásának. A mentési akció mostoha körülmények között folyt, mivel a Szamos enyhén árad, valamint az erős örvények is veszélyeztették a mentőcsapat épségét.

Körülbelül egy órányi hiábavaló keresés után a tűzoltóság lefújta a mentési akciót és visszatértek a bázisra. A rendőrség is azonnal vizsgálatot indított és kinyomozták az áldozat személyazonosságát. Amint hamarosan kiderült, a 18 éves C. Florinról, a Nicolae Steinhardt Ortodox Teológiai Líceum 11.-ik osztályos tanulójáról van szó.

A fiatal épp egy barátjával haladt át a hídon, és elmesélte neki hogyan szakított a barátnőjével. A következő pillanatban C. Florin odaadta a társának a pénztárcáját, a barátnőjétől visszakapott gyűrűt és a mobiltelefonját, majd átdobva magát a korláton a Szamosba ugrott. Az orvosok szerint a fiatalnak a jeges víztől valószínűleg azonnal leállt a légzése, ezért kevés az esélye, hogy túlélte az eseményt. Az öngyilkos teste továbbra sem került elő.


Az öngyilkos teste egyelőre nem került elő a Szamosból


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: