2013-04-24 18:07:15• hírek • Kocsis Zoltán

Az aranylakodalmasakat köszöntötték

Szatmárnémeti és Szatmár megye vezetői három tucat házaspárt köszöntöttek április 24-én, szerdán a polgármesteri hivatal épületében lévő hazásságkötő teremben. Az idén aranylakodalmukat ünneplő párokat Dorel Coica polgármester és Radu Roca alpolgármester mellett most első alkalommal Adrian Stef és Mircea Govor, a Szatmár Megyei Tanács elnöke és alelnöke is köszöntötte.

Rövidke beszédükben a politikusok valamennyien üdvözölték az idős házaspárokat és leszögezték, hogy valamennyien példát nyújtanak a fiataloknak kitartásból, együttélésből, hűségből.

A Szatmárnémeti Városi Tanács 2005-ben elfogadott határozata alapján érdemoklevélben és 500 lejes támogatásban részesül minden olyan házaspár, amely az adott évben tölti be 50. házassági évfordulóját és amely az adott időszakban kizárólag Szatmárnémetiben élt/él.

Szerdán 36 párt jutalmaztak a városi és megyei önkormányzat vezetői. Az idei esztendőben ez már a második hasonló esemény volt: január 22-én ötven párt köszöntöttek. A tavalyi évben 103 házaspár díjaztak az önkormányzati vezetők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: