2011-10-14 17:35:36• hírek • Balog Anita

Az aradiakkal játszanak vasárnap a kosaras lányok

A kézilabdameccs után a kosarasoknak szurkolhatunk - egy jegy áráért. A duplameccsre szóló jegy ára 5 lej lesz.

A VSK drukkerei vasárnap ebéd után nem szunyókálni, hanem izgulni fognak: a kézilabdázók 16 órától, a kosaras lányok pedig 18:30-tól lépnek pályára az Ady Endre utcai sportteremben. A kézisek meccse meglehetősen simának ígérkezik, a lányoké viszont annál nehezebb lesz. Azt az Aradot fogadják ugyanis, amelyik ősi riválisnak számít a szatmáriak számára. A VSK kosarasai eddig 18 alkalommal találkoztak az aradiakkal, a mérleg nyelve pedig egyenlőséget mutat: kilenc győzelmet aratott a VSK, ugyanannyit az Arad. Csakhogy az aradiak két fontos meccset is megnyertek: a Maros-partiak a Román Kupa és a bajnokság döntőjében is legyőzték a VSK-t.

Az az Aradi BC ICIM azonban nem ez a csapat volt, hiszen azóta több alapjátékos is elszerződött tőlük, nem beszélve  Stacey Nolan edzőről. Az öt elszerződött játékost hat másikkal pótolták, az edző pedig a szerb Zoran Viszicslett, aki 2003-ban Euroligát nyert az orosz Jekatyerinburg együttesével. Az Aradtól egyébként a kökényesdi születésű Mészáros Anita épp a VSK-hoz tért vissza.

„Tény, hogy tapasztalt edzőjük van, de nem hiszem, hogy ez meghatározó lenne - mondta ezzel kapcsolatban Dan Fleşeriu, a VSK szakvezetője, aki szerint nagyon kiegyenlített összecsapás várható. - Minden megtörténhet, mindkét csapatnak 50-50 százalék esélyt adok, persze nagyon akarunk győzni, hiszen a bajnoki címért folytatott versengésben az egyik riválisról van szó. A két elvesztett döntőért is szeretnénk visszavágni, és számítunk a közönség támogatására is" - mondta az edző.

A osztály, 3. forduló, szombat: Iaşi-i Poli-Bukaresti Olimpia, Marosvásárhelyi Nova Vita-Gyulafehérvári CSU, Bukaresti CSM Sportul Studenţesc-Nagyváradi CSM, Kolozsvári U-Brassói Olimpia, Târgoviştei CSM-Bukaresti Rapid. Vasárnap: Szatmárnémeti VSK-Aradi BC ICIM. A Temesvári BCM Danzio-Craiovai SCM mérkőzést tegnap játszották, a craiovaiak 70:61 arányban győztek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: