2018-01-14 08:26:10• hírek • Szatmár.ro

Az apai gyilkosság elkövetésével vádolt R. Razvan ismét szabadlábra helyezését kéri

Még 2017. november 24-én öltek meg különös kegyetlenséggel egy házaspárt, illetve a feleség édesanyját. A hatóságok hamar előállítottak egy férfit, R. Răzvant, a házaspár fiát, akit azonnal előzetes letartóztatásba helyeztek a gyilkosság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az apai hármas gyilkosság gyanúsítottja legutóbb 2017. december 28-án próbálta meg felülbíráltatni a bírósági döntést, amit akkor elutasítottak, a férfit pedig további 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték, hogy ne tudjon elmenekülni. Emellett – úgy tudni -  100 lej megfizetésére is kötelezték, mivel plusz munkát okozott a hatóságoknak.
 

Razvan most ismét a bírósághoz fordult, hogy felülbíráltassa az ellene folytatott eljárást. A börtönben való fogvatartás helyett szeretne hatósági felügyelet alá kerülni.
 

A legfrissebb értesülések szerint a fő ok, amiért a feltételezett gyilkos szeretne kijutni a rácsok mögül, az, hogy kiújultak egészségügyi problémái. A férfi ugyanis korábban is küzdött már hát, illetve gerincfájdalmakkal, és állítása szerint a börtönben újult ki betegsége, bizonyára a rossz tartási körülmények miatt.
 

A tárgyalást január 15-én tartják.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: