2011-04-04 14:53:28• hírek • Szatmár.ro

Bevált szex-szokások és modern kori újítások

Az idők változnak és ezzel egy időben nekünk alkalmazkodnunk, szexuális szokásainknak pedig változniuk kell azért, hogy lépést tartsunk a „ modern korral".

A XXI. században életterületünk számtalan aspektusa jelentős változáson megy keresztül. Ez az öltözködésre, a gyereknevelésre, a házasság intézményére, és az emberi kapcsolatokra, ezáltal a szexualitásra is érvényes. Mondhatni egyre „liberálisabb" lesz az életünk, ennek függvényében szükségessé válik a szexualitás "elavult szokások" alól való felszabadítása. Annak ellenére, hogy képzeletünkben a legpikánsabb, legforróbb szexjelenetek zajlanak le, a hálószobába érve néha meglepődve tapasztaljuk, hogy már megint a megszokott, mondhatni hagyományos szexjeleneteket alkalmazzuk. Éppen ezért, itt az ideje, hogy újraértelmezzük és új alapokra helyezzük ezeket a megszokásokat.

1 számú régi szabály, mely a közfelfogásban él, hogy egy szexpartinak órák hosszat kell tartania.

Újítás: egy minőségi szexjelenetnek éppen annyi ideig kell tartania, amíg az a partnereknek jól esik. Néha egy röpke szexpartinak is lehet eget rengető hatása, sőt utóhatása.

2 számúrégi szabály: a férfinak kell megtennie az első lépést.

Újítás: manapság a nők egyre merészebbek, ezért bármikor átvehetik a szexuális kezdeményezés jogát.

3 számú régi szabály: a vágyálmaidat, fantáziáidat őrizd meg magadnak.

Újítás: Feltétlenül oszd meg azokat a partnereddel. A saját vágyak, fantáziák felfedése felszabadít a gátlások alól, és segítségével új élvezeteket fedezhetsz fel. Ezen kívül partnered is boldoggá teszed azáltal, hogy vágyálmaidat nem rejted véka alá, ez pedig megalapozza az intimitást.

4 számú régi szabály, mely szerint a szex = a szexuális aktussal.

Újítás: a szexualitás bármit magába foglalhat, az egészen hosszan tartó csókolózástól, az orális szexig mindent. Megszámlálhatatlan módja és útja van annak, hogy az orgazmushoz elérjük.

5 számú régi szabály: a partnereknek egyformán aktívaknak kell lenniük az aktus során.

Újítás: Természetesnek számít, hogy átveszed az irányítást, de jó, ha olykor hagyod magad dominálni.

6 számú régi szabály: a házasság után partnered a szex terén már semmi újat nem tud neked nyújtani.

Újítás: a legtitkosabb vágyak is csak néhány év elteltével kerülnek felszínre, ezért oszlassátok el ezt a tévhitet és kísérletezzetek bátran.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: