2012-04-10 12:22:26• hírek • Szatmar.ro

Részegen, jogosítvány nélkül karambolozott

Ezek közül a legsúlyosabb hétfő este 20.45 óra körül történt Érkőrös és Pele települések között. A 36 éves Vasile L. a túlzott sebesség miatt elveszítette uralmát személygépkocsija fölött és az árokban kötött ki. Amikor a rendőrség munkatársai a helyszínre érkeztek, kiderült, hogy a férfinek korábban gyorshajtás miatt felfüggesztették a vezetési engedélyét, ráadásul erősen ittas állapotban volt. A tasnádi férfi tovább rontott a helyzetén, amikor a Tasnádi Városi Kórházban megtagadta a vérvételt.

A másik két eset Szatmárnémetiben történt. Előbb péntek este a Fagarasului utcán Mircea D. egy haszongépjárművel ütött meg egy parkoló autót. A 60 éves férfi elhagyta a helyszínt, ám  a rendőrség gyorsan a nyomára lelt. Ekkor kiderült, hogy a férfi erősen alkoholos állapotban vezetett: a szonda 1,03 mg/l alkoholszintet mutatott ki kifújt levegőben.

A harmadik eset hétfő este 23.00 óra körül történt, amikor a 46 éves Alexandru D. ittas állapotban elveszítette uralmát kerékpárja fölött és az árokba esett a Gorunului utcán. A férfi megúszta az esést könnyebb sérülésekkel.

A hétfői nap folyamán további három jogosítványt függesztettek fel a rendőrség munkatársai ittas vezetés miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: