2008-01-26 14:16:11• hírek • István Löchli

Módosulnak a Transurban járatai

 Nemsokára elkészül az autóbuszjáratok kihasználtságának a felmérése.
Korábban már beszámoltunk róla, a Transurban közszállításért felelős vállalat módosítja egyes járatok útvonalát, melyek nem voltak gazdaságosak, és így a vállalatnak sikerült az évi költségvetéséből 1 milliárd régi lejt megspórolnia. Várhatóan a hónap végéig az összes járatnak el fog készülni a felmérése, és február 1-től életbe lép az új menetrend egyes járatokon.

A február 1-től, a következő járatok fognak módosulni:

 - a 3-as különjárat megszűnik, helyette a 6-os járat fogja kiszolgálni az utasokat.
 - a 29-es járat megszűnik, helyette a 9-es, a 19-es és részlegesen a 2-es és 12-es szolgálja ki az utasokat.
 - a 6-os buszjárat menetrendje és útvonala a reggeli órákban módosul, ugyanis 6.30-kor indul a 16-os lakótelepről, de a kakszenmártoni vízműhöz érve a régi menetrend lép érvénybe.
 - a 7–es, autóbusz első járata a telephelyről indul és nem érinti a városközpontot. Óváriból 5.35-kor indul, majd ezt követően a régi menetrend lép érvénybe.
 - a 8I-es első járata sem érinti a központot, hanem egyenesen a telephelyről indul Nagykolcsra, majd visszafelé a.45-kor a régi menetrend lép érvénybe.
 - a 9–es busz első járata a telephelyről indul az Ipari Park felé a központ kihagyásával. Visszafelé 5.55-kor a régi menetrend lép érvénybe.
 - a 19-es első járata 5.00-kor a telephelyről indul Szatmárhegyre, és nem érinti a városközpontot. Visszafelé 6.00-tól a régi menetrend lép érvénybe. A 19 II-es járat egy újabb megállóval bővült, ugyanis lakossági kérésre visszafelé Szatmárhegyről megáll a Petrom benzinkútnál is.
 - a 25-ös első járata a telephelyről indul, és nem érinti a városközpontot. Visszafelé Csengerbagosról a régi menetrend lép érvénybe.

 - a Laminorul céghez négy járat fog közlekedni a 16–os lakótelepről 6.25, 13.20, 14.30 és 23.35–kor.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: