2009-06-19 16:12:41• hírek • Parajdi Andrea

Buszok bérelhetők

A tavalyi évben is igény mutatkozott rá, így a Transurban Közszállításért Felelős Vállalat ebben a nyári szezonban is bérbe adja autóbuszait kiránduló csoportok számára.

Iskolások, kollégák és nagyobb baráti társaságok számára biztosít utaztatási lehetőséget a Transurban Rt. Az érdeklődő csoportok 22, 29 vagy 54 fős autóbuszokat bérelhetnek ki. A járművekért kilométerre kell fizetni, tehát az árak a fogyasztás mértékének függvényében alakulnak -tájékoztatott Simon József, a Transurban Rt. igazgatója.

A 22 fős autóbuszért 2,8, a 29 fősért 3,5, míg az 54 fős gépjárműért 4,5 banit kell kifizetni minden megtett kilométer után. Az árak magukban foglalják a buszsofőr bérét is, azonban a várakozási időt külön számolják fel. A csoportoknak az áruforgalmi adóval összesen 14 lejt kell óránként a várakozásért kifizetniük. A szolgáltatás igénybevétele előtt két nappal jelezni kell az utazási szándékot.


a Transurban Közszállításért Felelős Vállalat ebben a nyári szezonban is bérbe adja autóbuszait kiránduló csoportok számára
A Transurban Közszállításért Felelős Vállalat ebben a nyári szezonban is bérbe adja autóbuszait kiránduló csoportok számára


-Úgy próbáljuk alakítani, hogy a csoportoknak minél kényelmesebb legyen a kirándulás, ezért a buszsofőrök az általuk megadott helyszínen veszik fel és teszik ki az utasokat. Ez a szezonhoz kötött szolgáltatás azoknak lehet kitűnő lehetőség, akik a közeli strandokra akarnak eljutni, vagy a környék kedvelt kirándulóhelyein akarnak közösen néhány órát eltölteni - magyarázta Simon József igazgató.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: