2009-06-12 10:32:29• hírek • Szatmár.ro

Buszjárat közlekedik a reptérig

Elkezdődött a végső visszaszámlálás a Chevrolet DragRacing elött, már csak kettőt kell aludni és máris is itt a verseny napja!

A szatmárnémeti közszállításért felelős Transurban Rt. jóvoltából június 14-én, vasárnap autóbuszokkal is kilátogathatnak a Chevrolet DragRacingre az érdeklődők. A nap folyamán ugyanis több buszjárat is fog közlekedni a városközpont és a szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér között, mivel a Transurban Rt a szervezők kérésének eleget téve június 14-re meghosszabbította 9-es számú járatának az útvonalát, amely így a városközpontból indulva és érintve az Ipari Park déli részét egészen az Aeroklubig, a rendezvény bejáratáig szállítja majd a Chevrolet DragRacingre kilátogatókat. Az autóbuszok indulási időpontjai a következőek:

Városközpont: 7.40, 8.40, 9.50, 11.00, 12.10, 13.20,14.30,15.40,17.00, 18.10.

Ipari Park déli oldala: 8.10, 9.15, 10.25, 11.35, 12.45,13.55, 15.05,16.15, 17.25

Ezekre a a járatokra természetesen jegyet kell majd váltani.


Elkezdődött a végső visszaszámlálás a Chevrolet DragRacing elött, már csak kettőt kell aludni és máris is itt a verseny napja!
Elkezdődött a végső visszaszámlálás a Chevrolet DragRacing elött, már csak kettőt kell aludni és máris is itt a verseny napja


Ismételten szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy érdemes már a reggeli órákban kilátogatni, hiszen már 8 órától számos érdekes program várja a nézőket. Ugyanakkor a reggeli órákban a kíváncsibbak még betekinthetnek a több ezer lóerős aszfaltfaló szörnyetegek motorházteteje alá, elleshetik a profi pilóták kulisszatitkait, és nem utolsó sorban az első 100 látogatónak a szervezők ajándékkal kedveskednek! Hogy mivel? Legyél Te is az elsők között és megtudod!

Végezetül pedig egy felhívás a versenyző kedvű szatmáriak felé: június 14-e reggeléig még lehet jelentkezni a Chevrolet DragRacingre! Sőt, még a helyszínen is be lehet iratkozni egészen a kora délelőtti órákig. A hazai közönség előtti bemutatkozás lehetősége mellett persze értékes díjak is várják az amatőr pilótákat. Az első díj részét képezi például egy, a Speed Zoom Kft által felajánlott teljesítménymérés, azaz egy Dino Stand, de a dobogó második fokára felálló pilóta sem szomorkodhat, hiszen az ő ajándéka többek között egy Motul motorolajokból és Sonax autókozmetikai cikkekből összeállított csomag lesz. A termékek romániai forgalmazója az Autonet Import Kft. Ugyanakkor a „király kategória" győztese többek között egy Yokohama nagyteljesítményű gumiabroncs-szettel térhet haza a Ger-Bog Kft. jóvoltából.

Itt az alkalom tehát, hogy a szatmáriak itthon is bizonyíthassák tudásukat és hazai közönség előtt mutassák be autóikat. Ha kedved van száguldani, most megteheted, hiszen tudod: „ Itt versenyezz, ne az utcán!"

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: