2012-10-08 18:26:07• hírek • Szatmár.ro

Felvonulással kezdődött a Babahordozó Napok

A Nemzetközi Babahordozási Hét alkalmából Szatmárnémetiben idén is megrendezték a Babahordozó Napokat. Október 8-án közel húsz szülő vonult fel kisbabájával a városban, a Coposu sétánytól egészen az Evangélikus Lutheránus Imateremig.

A negyedik alkalommal megrendezett esemény célja a babahordozás népszerűsítése volt, valamint az ortopédiailag helyes testtartást biztosító babahordozó eszközök megismertetése a szatmári kisgyermekes családokkal. A menet délután 16.30 órától indult Corneliu Coposu sétánytól, azaz a Gödörtől, ahonnan az anyukák, illetve apukák egészen a Wolfenbüttel utcai Evangélikus Lutheránus Imateremig sétáltak gyermekeikkel.

A felvonulást követően Dániel Melinda Clau-Wi babahordozási tanácsadó előadását hallgathatták meg az érdeklődők az imateremben. A rendezvény ideje alatt lehetőség volt, illetve kedden is lehetőség lesz babahordozó eszközök kipróbálására, azok helyes használatának elsajátítására, kötetlen beszélgetésre és tombolajegy vásárlásra.

Október 9-én, szintén az Evangélikus Lutheránus Imateremben, Hadházi Éva zenetanár és Nagy Anikó színművész tart zenés foglalkozást a legkisebbeknek, délután 17 órától.

A zenés foglalkozás után Tóth Emese pszichológus előadására kerül sor, melynek témája a kötődés. A rendezvény záróakkordjaként tombolahúzás lesz. A tombola nyereményeit több helyi, illetve más városbeli vállalkozó ajánlotta fel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: