2011-10-28 18:35:13• hírek • Kocsis Zoltán

Négy gólos pofonba szaladt bele az Olimpia Szászrégenben

Nem várt arányú szatmári vereséggel ért véget a harmadik osztályú labdarúgó bajnokság hatodik csoportjának rangadója: a Szászrégen saját szurkolói előtt 4-0-ra verte a tabellát vele holtversenyben vezető Olimpiát.

A nagy különbségű zakóra már csak azért se nagyon lehetett számítani, mert a sárga-kékek eddig tíz találkozón összesen csak nyolc gólt kaptak. Most meg egyetlen bajnokin annak a felét! A három pont sorsa mellesleg az első félidő utolsó tíz percében dőlt el, amikor a hazaiak Sorlea, Truta és Dan révén háromszor is bevették a vendégek kapuját. A hazai i-re aztán Truta tette fel a pontot a 93. percben.

„Ez egy jókora hidegzuhany volt, nagy pofont kaptunk, de azért nem kell tragédiaként felfogni, semmi nem veszett el, tovább megyünk előre. Tény, hogy a hazaiak jobbak voltak, maximálisan kihasználták a helyzeteiket, mi hátul nagy védelmi hibákat vétettünk, elöl pedig nem tudtunk igazán veszélyesek lenni", értékelt a mérkőzés után Csík Tibor, az Olimpia vezetőedzője.

Vereségével az Olimpia az első helyről a negyedikre esett vissza, ám a csoport élmezőnyének kiegyensúlyozottságát mutatja, hogy az első hét csapat hat ponton belül van. Jelenleg a Szászrégen vezet 25 ponttal, megelőzve a 23 pontos Brassói Coronát és a Zilahot, továbbá a 22 pontos Olimpiát, a 21 pontos Nyárádtőt, a 20 pontos Kolozsvári U II-t és a 19 pontos Aranyosgyérest. Az első komoly szakadás ezt követően alakult ki, hisz a nyolcadik Tatrang eddig 15 egységet gyűjtött össze.

III. Liga, 11 forduló:
Szászrégeni Avântul-Szatmárnémeti Olimpia 4-0

gólok: Şorlea (38.), Truţă (42., 93.), R. Dan (45+3.)
További eredmények:
Tatrangi Unirea-Aranyosgyéresi Seso 3-1
Kolozsvári Universitatea II-Marosvásárhelyi FCM II 3-1
Kolozsvári Sănătatea-Zilahi FC 2-4
Zalatnai CS-Jádi Voinţa 1-3
Besztercei Gloria II-Szászfenesi Unirea 2-5
Dési Unirea-Brassói Corona 0-5
Nyárádtői Unirea-Kolozsvári CFR II 1-0

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: