2010-02-05 12:47:10• hírek • Szatmár.ro

Az RMDSz szervezetek találkoztak

Csütörtök délután az RMDSZ nagykárolyi szervezete a szatmárnémeti „kollégákat" látta vendégül.

Az összejövetel a városházán tanácskozással kezdődött: az ismerkedésen, bemutatkozáson túl mindkét szervezet felvázolta elképzeléseit, valamint a helyi önkormányzati tevékenységgel kapcsolatos problémáit. A megbeszélést követően a volt IGO sporttermébe vonultak az rmdsz-esek, hiszen a találkozó második részében a futballé volt a főszerep: az ismerkedés kispályás futballmérkőzés keretében zajlott tovább. Bár a nagykárolyiak elmondásuk szerint csak a harmadik félidőre készültek, ezzel a taktikai húzással nagyon megzavarták már az elején a szatmárni „érdekvédelmi válogatottat": Kereskényi Gábor városi elnök-alpolgármester nem győzte a hálkóból kikotorni a labdát.

A megyeközponti RMDSZ csapata pörgős, agresszív  támadójátékkal akarta lehengerelni a házigazdákat - végül erre csak a harmadik félidőben nyílt lehetősége. A hivatalos végeredmény 6-6 lett, a gólok valódi számát - jó politikushoz illő módon - egyik fél sem akarta elárulni. A pályán történtekkel kapcsolatban a nagykárolyi szőlőben vonhatták le a következtetést a felek, ahol a nagykárolyi rmdsz-esek vendégszeretetükről is bizonyságot tettek.

A találkozó ötletgazdája Kovács Jenő polgármester volt, aki szerint teljesen normális dolog, hogy a megye két legnagyobb RMDSZ-szervezetének meghatározó személyiségei barátságot kössenek, állandóan tartsák a kapcsolatot.

Nagykárolyi RMDSZ: Csajkos Szabolcs, Tóth-Vizer László, Csenteri József, Poósz Szabolcs, Romát Sándor, Brém Árpád, Engi Attila, Szász Pál.

Szatmárnémeti RMDSZ: Kereskényi Gábor, Magyar Lóránd, Fógel László, Kovács Máté, Veres Norbert, Veiszenbacher István, Szénás Zoltán, Laskodi Attila, Maskulik Csaba.


A házigazda nagykárolyiak csapata
A házigazda nagykárolyiak csapata


A Szatmárnémeti RMDSZ focicsapata
A Szatmárnémeti RMDSZ focicsapata


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: