2008-11-22 10:59:20• hírek • Szatmár.ro

Amiért az RMDSZ a jó választás

Két szatmári képviselő- és egy szatmári szenátorjelölt válasza arra a kérdésre: November 30-án miért kell az RMDSZ-re szavazni?

Kovács Máté, képviselőjelölt (Szatmár megye, 2-es körzet):
- November 30-án mindenkinek el kell mennie szavazni és akkor is az RMDSZ jelöltjére kell szavaznia, ha a számunkra szimpatikus jelölt éppenséggel más körzetben indult, hiszen a leadott szavazat az újraelosztásánál számítani fog és talán épp azt a jelöltet juttatja mandátumhoz, amelyiket mi választottuk volna a másik körzetből. Álszent a román pártok magyar érdekeket figyelembe vételéről szóló politikája, már a választások másnapján el fogják felejteni, mi az, amit ígértek.

Túrós Lóránd, képviselőjelölt (Szatmár megye, 3-as körzet):
Azért kell mindenkinek elmennie szavazni, mert most vagyunk megkérdezve arról, hogy mit akarunk. Menjünk hát el és válaszoljunk erre a kérdésre úgy, hogy november 30-án kezünkbe vesszük a szavazópecsétet, mert négy évig ilyen fontos kérdésre még egyszer nem lesz lehetősége senkinek sem válaszolnia!

Kónya László, szenátorjelölt (Szatmár megye, 1-es körzet):
Hadd hozzam fel példának az ákosi templomot és az ákosiakat, akik mindig is vigyáztak híres templomukra. Másokkal ellentétben az ákosi templom azért maradhatott meg, mert a tövében élő közösség vigyázott rá és energiát fordított a túlélésére. Ugyanilyen odafigyelésre van szüksége a magyarságnak is most, amikor kiépült egy bizonyos rendszere, amit megtartanunk kell és továbbfejlesztenünk. Tőlünk és a mi szavazatainktól függ, hogy ez tovább működjön, ezért menjünk el szavazni mindannyian november 30-án!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: