2015-06-19 20:56:33• hírek • Szatmár.ro

Az RMDSZ elutasította a felajánlást, nem kíván alpolgármestert állítani

Bő egy héttel azt követően, hogy megüresedett Marcela Papici alpolgármesteri széke Szatmárnémeti vezetőségében és a PSD megyei vezetői felajánlották azt az RMDSZ-nek. A szövetség pénteken döntött: nem kíván élni a lehetőséggel.

Erről péntek délután adott ki közleményt az RMDSZ, amit az alábbiakban közlünk:

"Az elmúlt napokban megüresedett szatmárnémeti alpolgármesteri tisztség kapcsán az RMDSZ Szatmárnémeti Szervezetének választmánya és városi tanácsi frakciója a következőket állapította meg:

Nem kívánunk közösséget vállalni a jelenlegi városvezetéssel az elkövetkezendő szűk egy évben. A tapasztalható csődközeli helyzetért és a megvalósítatlan választási ígéretekért a felelősséget kizárólag Dorel Coica polgármesternek és csapatának kell viselnie.

Figyelembe véve a többszintű konzultációkon hozzánk eljutott véleményeket, választóink akaratával összhangban nem állítunk jelöltet a megüresedett alpolgármesteri tisztségre a hátralévő rövid időszakra.

Célunk, hogy 2016 nyarától Szatmárnémetinek olyan polgármestere legyen, aki ismét élhetővé és sikeressé teszi városunkat. Ennek fényében a választmány és a frakció tagjai a város és polgárai érdekeit szem előtt tartva dolgoznak tovább.

Az RMDSZ Szatmárnémeti Szervezetének választmánya
A városi tanács RMDSZ frakciója".

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: