2011-05-13 13:43:22• hírek • Kocsis Zoltán

A Nyári Kupára várják a párbajtőrözőket

Első ízben kerül megrendezésre Szatmárnémetiben június 3. és 4.-én a Nyári Kupa nemzetközi párbajtőr verseny, melyre a szervezők várják minden olyan érdeklődő jelentkezését, aki 1996. január 1. után született.

Májer Csilla társszervező elmondta, hogy az utóbbi években rengeteg, gyerekeknek szánt korosztályos tornán vettek részt, úgy az országban, mint a határon kívül, ezért úgy gondolták, kellene szervezni egyet Szatmárnémetiben is. „A gyerekek fejlődésének az a legjobb, ha minél több versenyen vesznek részt ezért a szülőkkel karöltve úgy döntöttünk, szervezzünk mi is egyet", mondta a Sportklub szakedzője.

A tréner kiemelte, hogy a szervezők, a „Fencing" Egyesület Szatmárnémeti valamint a Sportklub párbajtőr szakosztálya, hangsúlyozottan hálásak a szülők segítségének, akik szponzorokat hoztak illetve segítette azok felkutatásában.

A versenyt három korcsoportban, 11, 13 és 15 éves fiúk és lányok számára írják ki, a mérkőzéseket a Csipler Sándor vívóteremben rendezik majd. Jelentkezni június 1.-ig lehet, a nevezési díj fejenként és versenyszámonként 20 lej, aki pedig több korosztályban is kíván indulni, annak a további versenyszámokért 10-10 lejt kell fizetnie. Kategóriánként az első nyolc helyezett oklevelet és érmet, dobogósok pedig kupát kapnak majd.

Májer Csilla elmondta, hogy a versenyre szóló meghívást feltették mind a román, mint a magyar, mind a nemzetközi szövetség honlapjára és Miskolcról máris kaptak visszajelzést, de a szakember biztos benne, hogy népes mezőny gyűl majd össze, a határainkon belülről Nagyvárad, Bukarest és Konstanca szinte biztosan képviselteti majd magát.

Információkérés és jelentkezés a következő címeken lehetséges:
majer_csilla@yahoo.com
lehelnagy82@yahoo.com



Mindenkit szeretettel várnak a Nyári Kupára


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: