2011-10-10 13:40:52• hírek • Szatmár.ro

Az Olimpicik között is jól szerepeltek a vívók

Csiszár Ferenc és Nagy Lehel folyamatosan keresik a fiatal tehetségeket, a fiúkat és a lányokat egyaránt várják az edzésekre. A párbajtőr oktatása ingyenes, bővebb információkat a 0741-044771-es telefonszámon is lehet kérni Nagy Leheltől, személyesen pedig naponta 17-20 óra között lehet jelentkezni a Csipler Sándor Vívóteremben.

A hétvégén Derecskén tartották a gyerekeknek szervezett Olimpici versenyt.

Még a 15 év alatti korosztály sportolói Szatmárnémetiben illetve Bukarestben bizonyítottak, a legkisebbek a Debrecenhez közel eső Derecskén vettek részt az Olimpici versenysorozat első állomásán. Itt négy korosztályban versenyeztek a gyerekek:  a törpici (U10), a gyermek (U12), az újonc (U13), illetve serdülő (U14) kategóriában.

A legkisebb fiúknál Lázár Ruben negyedik lett a 11 fős mezőnyben, a nagyobbak kategóriájában pedig már érem is született: a párbajtőröző Mácska Ádám az U12-esek között harmadik helyezett lett. A korcsoportban a szatmáriak közül Szilágyi Balázs a 25., Oroian Alex a 32., Vezentan Andrei a 39., Szép Bence pedig a 43. helyen végzett. A legnépesebb mezőnyben, az U13-as korosztályban Kató Zoltán ezüstérmes lett, Szép Márton a 4., Szilágyi Péter a 15., Mácska Ádám a 18., Zay Attila a 26., Oroian Alex a 27., Szilágyi Balázs pedig a 29. helyen végzett.

A versenyen résztvevő szatmári lányok is jól szerepeltek, sőt, a legkisebbek kategóriájában Pfeifer Melani aranyérmet szerzett. A legjobb nyolc közé bejutott Kató Zsófia is, ő végül a hetedik helyen zárt. A legjobb 16 között szerepelt még Lieb Hanna és Gabriel Nikoletta is.

A lányoknál a legnépesebb mezőny az U12-es volt, itt a 54 fős mezőnyben Pallai Amarillisz szerepelt a legjobban, ő 8. lett. Coste Teodora a 10. lett, Dragusin Teodora a 16., Plébán Ingrid a 18., Katona Réka a 27., Chiorean Iris a 36., Nagy Tamara a 43., Geng Ágota pedig az 54. helyen végzett. Pallai indult az 50 fős újonc korosztályban is, itt a 31. lett.

Nagy Lehet edző és a versenyen résztvevő 10 éves lányok

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: