2009-09-25 09:30:54• hírek • Szatmar.ro

Győzni akar Mikola Régenben

A harmadik osztály hatodik csoportjának két sereghajtója találkozik egymással.

Öt forduló után két pont bizony nem sok és bár erre némi mentséget ad a csapat körüli anyagi bizonytalanság, a Mikolának lassan el kéne kezdeni nyerni a mérkőzéseket, különben bajban lehet a végelszámolásnál. És hol másutt lenne esélye nyerni a sereghajtónak, mint a tabellán előtte álló csapat otthonában.

A Szászrégeni Avantul ugyanis pontosan ugyanannyi pontot gyűjtött eddig, mint a szatmáriak, ám kicsivel jobb a gólkülönbségük: egy góllal többet lőttek (4-et) és hattal kevesebbet kaptak, mint a Turul. Utóbbi nem nagy kunszt, mivel Székelyudvarhellyel holtversenyben a Mikola kapta eddig a legtöbb gólt, 14-et.

Ami a csapat összeállítását illeti, egyedül Cuc bevetése kérdéses, a csatár még nem gyógyult fel teljesen korábbi sérüléséből.

„Alsóházi rangadó lesz, és éppen itt lenne már az ideje nyerni, a lehetőség megvan rá, még ha idegenben is játszunk. A fiúk a múlt heti meccs miatt egész héten le voltak törve, és győzelem nagyon jót tenne a hangulatnak, az önbizalmuknak" - nyilatkozta Dobos Csaba klubelnök

A Turul várható kezdőcsapata: Bălaj - Tripon, Sándor, Vădan, Berci, Molnar, Micaş, Pop Marius, Zsiga, Breaz, Pop Marian.

III. Liga, 6. forduló, 6. csoport: Szászrégeni Avântul-Mikolai Turul, Nagyszebeni Voinţa- Székelyudvarhelyi FC, Kolozsvári Sănătatea-Jádi Voinţa, Dési Unirea-Zilahi FC, Belényesi Bihorul-Nagydisznód FC, Nyárádtői ASA Unirea-Nagyváradi Luceafărul, Besztercei Gloria II- Zalatnai Minerul, Szászsebesi CSM-Máramarosszigeti Marmaţia, Szászmedgyesi Gaz Metan II- Aranyosgyéresi Seso.



Régenben győnie kéne a Mikolának


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: