2014-04-27 11:30:05• hírek • Szatmár.ro

Az Olimpiának sikerült legyőznie a Mioveni-t

A Szatmárnémeti Olimpia az alsóházi rájátszás második fordulójában 2-1-re győzött.

Szombaton az alsóházi rájátszás második fordulójában hazai pályán játszott a Szatmárnémeti Olimpia. Azt a CS Mioventi fogadták a szatmáriak, amelyiket a bajnokságban nem sikerült legyőzniük, hiszen az alapszakaszban itthon döntetlen lett az eredmény, idegenben pedig vesztett az Oli.

Az Olimpia stadionjában nagyjából ezer néző követte a mérkőzést, az első gólra pedig nem kellett túl sokat várni. A 11. percben Gavrilescu beadását Faur juttatta az ellenfél kapujába. Az első félidőben az ellenfél több alkalommal is közel állt az egyenlítéshez, ám Miron - aki a piros lapok miatt eltiltott Ancát helyettesítette - minden alkalommal sikeresen védett. A második félidőben azonban ez már nem sikerült: a nagy lendületben kezdő vendégek a 49. percben egyenlítettek is egy Maziliu-Vintila összjátékot követően. A szatmáriak a bekapott gól után sokkal nagyobb erőbedobással játszottak, a 60. és a 67. percben is közel álltak hozzá, hogy újra vezetéshez jussanak.

Az Olimpia számára győzelmet jelentő gól végül a 74. percben született, az 54. percben Faur helyére beálló Lemac huszonöt méterről ellőtt labdája védhetetlen volt.

Szatmárnémeti Olimpia - CS Mioveni 2-1

Szatmárnémeti Olimpia: Miron - D. Munteanu, Fl. Mureşan, C. Ene, Iuhas, Gavrilescu, Micas (46. Rus), Villand, Faur (54. Lemac), Bujor (60. Feier), Bostina. Edző: Csík Tibor.

CS Mioveni: Popescu - Cotiga, Stoica, Negoita, Galan (55. Chetan), Vintila, Biceanu, Rauta, Nastasie (53. Ayza),  Stan, Mazilu. Edző: Marius Stoica.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: