2016-04-26 16:08:13• hírek • Kocsis Zoltán

Hatos nemzetközi tornára várják az Olimpiát

Hat csapatos nemzetközi felkészülési tornára hivatalos nyáron az Olimpia labdarúgócsapata, derül ki a Balmazújváros csapatának hivatalos honlapjáról.

A tornán az Olimpia mellett egy másik erdélyi együttes, a Nagybánya vesz majd részt, rajtuk kívül pedig további négy magyarországi együttes alkotja a mezőnyt: a második osztályban jelenleg 4. Kisvárda és 5. Balmazújváros, valamint a harmadik osztály keleti csoportjának listavezetője, a Nyíregyháza és 3. helyezettje, a Cigánd.

Az érintett csapatok közül több is kötődik játékosaik szintjén az Olimpiához. A Balmazújvárosban szerepel az Oli korábbi középpályása, Zsiga Ervin valamint az egri születésű, a Debrecentől kölcsönkapott Kerekes Krisztián, míg a Cigándban Roszel Róbert és Kinczel Ervin viselte korábban a szatmári sárga-kék színeket.

„A nyári felkészülés alatt nívós felnőtt labdarúgó tornára kerül sor, 6 csapat (Balmaz Kamilla Gyógyfürdő, Cigánd SE, FC Baia Mare, FC Olimpia Satu Mare, Kisvárda Master Good, Nyíregyháza Spartacus FC) részvételével.

Az Északkelet-Magyarországi és erdélyi együtteseket felvonultató torna elsődleges célja, hogy elősegítse a felkészülést a csapatok számára, valamint a nézők szórakoztatása a holtidényben is.

A torna a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) hozzájárulásával jön létre. A mérkőzések 2×45 percesek lesznek, nagypályás szabályok szerint. A nevezett csapatok két 3-as csoportba lesznek sorsolva, ahol mindenki játszik mindenkivel a csoporton belül. Ezek után kerül sor a helyosztókra (Döntő nap), amely a két csoport végeredménye alapján a csoportban azonos helyen végzettek játszanak egymással. Mindegyik csapat egyszer játszik otthon, és egyszer idegenben", áll a balmazfoci.hu oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: