2011-09-02 19:03:37• hírek • Szatmar.ro

Az Olimpia nem kapott, a Jád nem rúgott még gólt

Szombat délután 17.00 órai kezdettel hazai pályáján folytatná eddigi remek szereplését a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgó csapata: a harmadik liga újonca a Naszód-Beszterce megyei Jádi Vointát fogadja.

Az eddigi eredmények alapján a találkozó egyértelmű esélyese a hazai együttes, mivel a két gárda eddig teljesen ellentétes eredményeket ért el. Amíg ugyanis az Olimpia két forduló után még veretlen, addig a Jád ugyanennyi meccs után még nyeretlen. Mi több, amíg a szatmáriak még gólt sem kaptak, addig a beszterceiek még nem találtak az ellenfelek kapujába.

Az Olimpia ugye az első fordulóban odahaza 5-0 arányban ütötte ki az élvonalbeli Marosvásárhely második számú csapatát, majd gól nélküli döntetlent ért el Zilahon. Ezzel szemben a Jád a nyitófordulóban hazai pályán 1-0 arányban kikapott a Zilahtól, majd ezt követően 3-0 arányban  alulmaradt Tatrangban.

Csík Tibor vezetőedző azonban felhívta tanítványai figyelmét, hogy nem szabad csak az eddigi eredményekből kiindulni és hogy a Vionta jobb csapat annál, amilyen eredményeket eddig elért. "Kicsit csalóka ez a táblázat, ennél jobb csapat a Jád, a kupában búcsúztatták a Besztercei Gloria második együttesét is, és van 3-4 olyan játékosuk, akik már megfordultak a másodosztályban is. Mindenesetre csak a győzelmet tartjuk elfogadhatónak, és a fiúk is elszántan készültek a heti edzéseken erre" - nyilatkozta.

Ami a kezdőcsapatot illeti, Csík elmondta, hogy ha nem jön semmi váratlan közbe, akkor az ugyanaz lesz ,mint az első két meccsen, esetleg csak az a kérdés, hogy Prodan vagy Gavrilescu kezd-e a csatársorban. Ugyanakkor a csapatban már csak két-három meccse van még Vădannak, aki hamarosan egy csendőrképző tanintézmény hallgatója lesz, korábban Chendereş és Dumitraş is hasonló pályára lépett.

Az Olimpia várható összeállítása: Şuta - Moş, Sabău, Mureşan Fl., Vădan, Micaş, Villand, Marinaş, Zsiga Homorozan, Prodan (Gavrilescu).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: