2012-02-22 16:15:07• hírek • Szatmár.ro

Az Olimpia itthon készül az idénnyitóra

A téli felkészülés részeként Aknasugatagon edzőtáboroztak
A téli felkészülés részeként Aknasugatagon edzőtáboroztak

Március 9-én veszi kezdetét a harmadik ligás focibajnokság tavaszi idénye. Az Olimpia itthon készül, több új játékossal a keretben.

A Szatmárnémeti Olimpia keretében 26 felnőtt és négy ifjúsági játékos szerepel. Az őszi idényhez viszonyítva több új játékossal bűvölt, több szatmári születésű játékos is hazatért és szinte valamennyit le is igazolták. A Zilahról Danila, Galacról Marian Pop, Mikolából Coman, Magyarországról pedig Batfalschi és Molnar tért haza az Olimpiához. Még arról is szó volt, hogy a Tordánál játszó egykori Somesul-játékos, Barbuliviciu is visszatér az Olihoz, de Csík Tibor vezetőedző elmondása szerint a játékos nem adott életjelet magáról, ezért nem tudni, hogy csatlakozik-e a sárga-kék együtteshez.

A jelenleg a hatodik csoport második helyén állomásozó Olimpia játékosai elsősorban erőnléti edzésekkel készülnek az idénynyitóra. Ennek elsősorban az az oka, hogy a héten nem áll a csapat rendelkezésére használható pálya, ezért konditeremben erősítenek.

A jövő héten Csík Tibor fiai Nagyszalontán   lépnek pályára - ekkor a második ligás Nagyváradi Luceafarullal, a Bihar FC-vel illetve a harmadik vonalban játszó Belényesi Bihorullal játszanak felkészülési meccset  a Liberty műfüves pályáján.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: