2014-10-10 11:50:07• hírek • Szatmár.ro

Az Olimpia idegenben játszik a hétvégén

Péntek reggel indult útnak az Olimpia Resica felé - szombaton a helyi Metalullal csapnak össze.

A lehető legkeményebb ellenféllel játszik a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapata szombaton 11 órától. A Resicai Metalul ellenfeleként lépnek majd pályára idegenben. A resicai alakulatról azt kell tudni, hogy eddig az összes mérkőzésüket megnyerték ebben az idényben. Ráadásul a Daniel Oprica edzette csapat az első ligába való feljutást tűzte ki célul, tehát pokolian nehéz lesz az Olimpiának akár egyetlen pontot is rabolni tőlük.

Cosmin Bodea, a sárga-kékek edzője is tisztába van a helyzettel, ezért nagy hangsúlyt fektet a védekezésre. "A Metalulban gyors és nagyon technikás játékosok vannak, ezért egyetlen védelmi hiba miatt is gólt kaphatunk" - mondta az Olimpia Stadionban csütörtökön megtartott sajtótájékoztatón az edző.

A csapat péntek reggel a 19 fős játékoskerettel indult útnak. A felfüggesztést követően Burlacu most újra játszhat, Balau is meggyógyult és van esély arra is, hogy a Resica ellen mutatkozzon be a Steauát is megjárt Mihai Onicas.

Az Olimpia a szombati idegenbeli meccset követően szerdán hazai pályán fogadja a Bihar FC-t, majd szombaton 17 órakor Temesváron fognak játszani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: