2014-03-29 19:21:33• hírek • Szatmár.ro

Az Olimpia 2-1-re verte a Rm. Valcea csapatát

Szombat délben a szatmári csapat háromezer néző előtt aratott győzelmet.

Igazi "meccsre menő idő" volt szombaton, így közel háromezer szatmári focidrukker látogatott ki a 11 órakor kezdődő mérkőzésre az Olimpia Stadionba. Az ellenfél az a Rm. Valcea-i CSM volt, amely odahaza legyőzhetetlennek tűnik, idegenben viszont meglehetősen gyengén szerepel.

A román labdarúgó-bajnokság második vonalának második csoportjában lejátszott meccs első félidejét a szatmáriak uralták. Már az első tíz percben több hazai helyzet alakult ki Iuhas, Bujor és Roghina révén, a gólörömre pedig a 14. percig kellet várni. Ekkor Gavrilescu szögletrugásából érkező labdát Iuhas fejjel juttatta a vendégek kapujába. Egy veszélyes szabadrúgás-lövés kivételével az ellenfél nem okozott sok gondot a folytatásban, így maradt az egy gólis előny a szünetig.

A második félidőben a hazai csapat lazábbra vette a figurát, de így is összejött egy találat: Iuhas most is fejjel szerzett gólt, ezúttal Bujor ívelte be szögletről a labdát.

A vendégcsapatnak a 87. percben sikerült a szépítés: Da'Silva beívelt labdáját Deaconescu lőtte a szatmári kapuba. Anca, a szatmári hálóőr a második félidőben többszört is mentett, ez alkalommal viszont nem sikerült védenie.

Csík Tibor fiai a következő mérkőzésüket szombaton, április 5-én Mioveniben fogják játszani.

Szatmárnémeti Olimpia - Rm. Valcea-i CSM 2-1

Az Olimpia összeállítása: Anca - Muntean, Muresan, Micas, Iuhas, Gavrilescu (64. Feier), Svarczkopf, Rus (58. Villand), Roghina (86 Faur), Bujor, Bostina.

Olimpia-győzelem született a szombati mérkőzésen

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: