2006-10-05 19:48:07• hírek • Noemi Brigitta Boros

Az Oktatás Világnapján

 A Tanügyiek Háza  elismerésben részesítette a nyugdíjba vonuló pedagógusokat.

Ez évtől kezdődően elismerésben részesülnek a nyugdíjba vonuló pedagógusok. A Szatmári Tanügyiek Háza a Megyei Tanáccsal együttműködve egy közös projekt keretén belül elismerő oklevéllel jutalmazta a 2006 szeptember 1-től hivatalosan visszavonult pedagógusokat, így szeretnék elismerésben részesíteni őket a példamutató életért és tevékenységükért, amit a szatmári oktatás szolgálatában tettek.

Az oklevelet egy ünnepség keretén belül adták át a pedagógusoknak október 5-én, az Oktatás Világnapján. Az ünnepi rendezvényre 17 órától került sor a Johann Ettinger Líceumban, ahová 65 nyugdíjba vonult pedagógust hívtak meg. Az elismerést fokozta az is, hogy a rendezvényen képviseltette magát a szatmári kultúra két legtekintélyesebb intézménye, a Szatmárnémeti Északi Színház és a Dinu Lipatti Filharmónia, amelyek jutalomban részesítették a pedagógusokat, a Filharmónia idei évadának minden hangversenyére és az Északi Színház idei évadának előadásaira szóló meghívókat és ingyenes bérleteket adtak át.

A rendezvény keretén belül a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség is elismerésben részesítette a kiemelkedő tevékenységű pedagógusokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: