2015-07-15 14:29:44• hírek • Kocsis Zoltán

Az NB II-ben folytatja a szatmári foci korábbi ígérete

A magyar labdarúgás második osztályában folytatja pályafutását Zsiga Ervin, az Olimpia korábbi középpályása, a szatmári foci egykori nagy ígérete, jelentette be honlapján a Balmazújváros FC.

„A mi labdarúgónk lesz Zsiga Ervin (1991) is, aki korábban román I. és II. osztályú klubokban futballozott", áll a klub honlapján, az új igazolásokról szóló cikkben. Ezzel Zsiga lesz a Balmazújváros 11. új nyári szerzeménye.

A 24 éves Zsiga Ervin kamaszként robbant be a szatmári fociba, 18 évesen el is vitte az akkor a román bajnokság élcsapatai közé tartozó Vaslui. Mint később kiderült, túl nagy volt számára ez az ugrás, hisz a sárga-zöldeknél mindössze egy élvonalbeli bajnokin kapott lehetőséget: a Petrolul elleni 3-0-ás győzelem utolsó negyedórájában lépett pályára. Ezen kívül még egy meccsen játszott, a Fenerbahce elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóján kapott tíz percet.

Ilyen körülmények között senkit sem lepett meg, hogy a szezon végén a moldvaiak felbontották a szerződését, az akkor még csak 19 éves szélső középpályás 2013 nyarán a másodosztályú Fortuna Brazihoz került. Azóta megfordult újra az Olimpiában, majd a Fortuna Poiana Campinában. Innen teszi át a székhelyét Magyarországra.

A Balmazújváros tavaly az NB II-ben a 13. helyen végzett, alig egy pont választotta el a kieséstől. A 100%-osan önkormányzati kézben lévő klub idén alaposan felfrissíti keretét, jobb szereplésben bízva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: