2008-04-22 10:31:33• hírek • Szatmar.ro

Egyre több dolog derül ki a műsorról!

 Megvásárolt trükköket dobnak be Uri Geller mentalistái?

Egyre több olyan dolog derül ki A Kiválasztott című műsorról, amely bizony nem vet jó fényt az Uri Geller utódait kutató produkcióra - Sokan állítják, hogy a műsorban előadott trükköket már látták, vagy tudják, honnan származnak azok.

 Sűrűsödnek a meglepő információk az Uri Geller utódait kutató, A Kiválasztott című műsorral kapcsolatban - Internetes fórumokon több beszámoló is található arról, hogy a produkcióban látott trükköket kölcsönözték a jelentkezők, vagyis már más is előadta azokat.

Hajdú Steve a Napi Ásznak elmondta, az Uri Geller utódának jelentkező szereplőknek legalább a fele bűvész, akiket már ő maga is látott fellépni. A bűvész azonban nem egyenlő a mentalistával. A sztár szerint egyébként a gyertyás mutatvány eszközei egy magyar színháztól származhattak, ugyanis színházi körökben ez egy jól ismert trükk. Hajdú Steve azonban hozzátette, ő nem tartja rossznak, hogy mások trükkjeit használják a versenyzők.

Ugyanakkor az interneten fellelhető 450 euróért olyan felszerelés is, mely nemcsak a kellékeket tartalmazza, hanem pontról-pontra leírja magát a trükköt is. Ezzel könnyen megtanulható A Kiválasztottban előadott Mona Lisa-mutatvány - adta hírül a Napi Ász.

ma.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: